Kauno senamiestyje duris atvėrė laisvalaikio avalynės ir aprangos parduotuvė „Trip Shop“ | Kas vyksta Kaune

Kauno senamiestyje duris atvėrė laisvalaikio avalynės ir aprangos parduotuvė „Trip Shop“

Organizatorių nuotr.

Penktadienį šurmuliuojant miesto šventiniams renginiams, senamiestyje duris atvėrė gatvės mados meka vadinama ir gausybę laisvalaikio prekinių ženklų vienijanti, vienintelė „Trip Shop“ parduotuvė Kaune. Atidarymo proga klientai galėjo gauti stilisto patarimų, išklausyti gatvės mados tinklaraštininko „Sneaker Spot“ paskaitos apie sportinius batelius ir jų istoriją.

[galerija kiek=”12″]

Didžiausias sportinių batelių pasirinkimas

Su sportinių batelių kultūra pirkėjai buvo pažindinami neatsitiktinai. Jau kelerius metus iš eilės „Trip Shop“ savo lentynas pildo naujausiomis sportinių batelių kolekcijomis. Gatvės mados kultūra ir gera, stilinga avalynė tampa vis labiau neatsiejama ir svarbia dalimi visuomenės gyvenime.

Pasaulinis požiūris į laisvalaikio batelius yra toks stiprus, kad jiems netgi kuriami atskiri festivaliai – tokie kaip „Sneaker-Con“, „Sneaker Fest“ ir kt. Pagal „Trip Shop“ komandos ateities viziją – laisvalaikio avalynės pasirinkimo ir naujų kolekcijų tik daugės.

 

Jau dabar parduotuvė turi nemažą pasirinkimą : „Trip Shop“ batų sienelėse galima rasti naujausių „Adidas“, „NMD“ ar klasika tapusių „EQT“. Yra didelis pasirinkimas ir „Nike“ fanams – jie gali rinktis iš tokių modelių kaip „Air Max 90“, ar legendinių „Cortez“.

Ekstravagantiški „Fila Disruptor“ sportiniai bateliai visada traukia pirkėjų dėmesį, nes jie žino, kad vos šiam modeliui pasirodžius parduotuvėje – visi dydžiai ir spalvos bus šluote iššluotos.

Klasikos mėgėjams „Trip Shop“ siūlo didelį pasirinkimą „New Balance“ avalynės modelių, kurių daugelio galima nebesimatuoti antrą kartą, jei prieš tai turėjote tokį patį modelį. Taip pat šį sezoną batų siena pasipildė visam pasauliui pažįstamais „Dr. Martens“. Aukšta odos kokybe pasižymintys bateliai kviečia ateiti, rinktis, matuotis. Šis prekės ženklas vis labiau užkariauja lietuvių širdis.

Laisvalaikio batelių kolekcijos keičiasi kiekvieną sezoną, o patogios bei kokybiškos avalynės parduotuvė turi 365 dienas per metus kuo nustebinti.

Laisvalaikio bateliai svarbu, bet ne svarbiausia

Nors nemažą dalį gatvės madų sudaro sportiniai bateliai, didelė dalis priklauso būtent tekstilei ir aprangai. Nauji, madingi laisvalaikio bateliai ir gražus, originalus laisvalaikio rūbas visada yra geras pasirinkimas.

Svarbu, kad rūbas būtų ir stilingas, ir kokybiškas, kaip pavyzdžiui, skandinavų „Makia“ kuriami drabužiai, kurių visada galima rasti „Trip Shop“ lentynose. Jie ypatingi tuo, kad nėra paženklinti dideliais logotipais ar iš tolo šaukiančiais užrašais.

Jie pasižymi aukšta kokybe ir neapsakomu patogumu. Arba spalvoti „Stüssy“ rūbai, pasiekę parduotuvę iš saulėtosios Kalifornijos. „Trip Shop“ komanda didžiuojasi naujausiomis kolekcijomis tokių prekinių ženklų kaip amerikiečių „Alpha Industries“, „Dickies“, europiečių „Polar Skate Co.“ ir Italijoje užgimusių „FILA“. O nuo šiol parduotuvę puošia ir naujausios „Champion“ prekinio ženklo rūbų kolekcijos, pasižyminčios švelniomis spalvomis ir minkštais audiniais.

„Trip Shop“ parduotuvės tikslas – populiarinti gatvės madą ir ja papildyti kiekvieno kauniečio spintą. Apsilankyti naujoje ‘Trip Shop“ parduotuvėje galite kasdien nuo pirmadienio iki sekmadienio Kauno Senamiestyje, Vilniaus g., 23.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA