Kauniečiai šėlo naktinėje „viduramžių“ diskotekoje su DJ Sash! (foto) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai šėlo naktinėje „viduramžių“ diskotekoje su DJ Sash! (foto)

Asociatyvi / A. Aleksandravičiaus nuotr.

Šeštadieniui žengiant į sekmadienį Rotušės aikštė virto milžiniška šokių aikštele. Čia sumontuotoje vienoje „Kauno Hanzos dienų“ scenoje pasirodė žinomas disko žokėjus iš Vokietijos DJ Sash!, o nemaža minia kauniečių judėjo pagal žinomus elektroninės šokių muzikos takelius.

Įvedinėti DJ Sash! į pasirodymą apie 21 val. pradėjo saksofonisto, būgnininko ir didžėjaus trio iš Latvijos „3Live Project“. O vakaro „vinimi“ tapo 90-jų antroje pusėje išpopuliarėjusio vokiečio pasirodymas, nusitęsęs iki vėlyvos nakties.

DJ Sash! atliko žinomus trankius Eurodance kūrinius su nepretenzingomis transo priemaišomis. Įsilinksminusiai publikai tokia muzika buvo kaip tik – rankos kilo į viršų, o kojos įnirtingai trypė aikštės grindinį.

Didžėjaus pasirodymą lydėjo vaizdo projekcijos, erdvę raižė šviesos ir lazerių efektai, atmosferą tarp diskotekos dalyvių tirštino dūmų mašinos, o kulminaciniais momentais iš pirotechnikos patrankų veržėsi ugnies pliūpsniai.

Scenos įranga čia tikrai buvo įspūdinga, o dėl muzikinio turinio kiekvienas galėjo rinktis – nerti į masinių šokių sūkurį ar paėjėti iki konservatyvesnio „Mixlab“ elektronikos portalo ties Vilniaus ir M. Daukšos gatvių sankryža.

Daugiau apie DJ Sash! muzikinius darbus ir prieš naują tūkstantmetį įgytą šlovę skaitykite čia. O pažiūrėti viduramžiškus ir kitokius „Kauno Hanzos dienų“ renginius dar galite ir sekmadienį – šios dienos programą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA