Portale „Kas vyksta Kaune“ – iš Belgrado sugrįžusių žalgiriečių sutiktuvių tiesioginė transliacija | Kas vyksta Kaune

Portale „Kas vyksta Kaune“ – iš Belgrado sugrįžusių žalgiriečių sutiktuvių tiesioginė transliacija

Kas vyksta Kaune nuotr.

Nors penktadienį Eurolygos finalo ketverto pusfinalyje varžovams iš Turkijos nusileidęs Kauno „Žalgiris“ sekmadienį dar turės galimybę fanams dovanoti paskutinę pergalę, jau galvojama apie žalgiriečių sutikimą Kaune. O „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai galės būti su „Žalgirio“ krepšininkais nuo pat jų lėktuvo nusileidimo.

Penktadienį daug klydusiems, tačiau visas jėgas atidavusiems žalgiriečiams nepavyko įveikti Stambulo „Fenerbahce“ barjero ir patekti į išsvajotą Eurolygos finalą.

Šiemet Europos krepšinio arenoje su Šarūnu Jasikevičiumi priešaky stebuklą sukūrusi Kauno komanda sekmadienį stos į ne ką mažiau nuožmią kovą dėl trečios vietos. Priešininkas principinis – Maskvos CSKA.

Neabejotinai visų krepšinio aistruolių širdys tą vakarą bus su „Žalgirio“ žaidėjais, tačiau kad ir kaip pasibaigtų paskutinės žaliai baltų rungtynės elitinėje Europos lygoje, jiems pirmadienį ruošiamas šiltas sutikimas Kaune.

Tarp keturių stipriausių Senojo Žemyno ekipų įsitaisiusi visos Lietuvos komanda nusipelnė būti pasveikinta kaip nugalėtoja, o „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams suteiks išskirtinę galimybę su krepšininkais būti nuo pat tos akimirkos, kai „Žalgirio“ lėktuvo ratai palies tūpimo taką.

Planuojama, kad tiesioginė sutikimo vaizdo transliacija iš Kauno oro uosto prasidės po 17 val. „Kas vyksta Kaune“ kameros tuomet kelsis į žalgiriečių autobusą ir lydės juos iki pat Senamiesčio. Planuojama, kad pagrindinė sutikimo šventė prieš 18 val. prasidės Rotušės aikštėje – portalo skaitytojai galės stebėti ir ją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA