Paskutinis šansas prisijungti prie „Olybet Šturmas“ orientacinių automobilių varžybų ir pasinerti į nuotykius Kaune | Kas vyksta Kaune

Paskutinis šansas prisijungti prie „Olybet Šturmas“ orientacinių automobilių varžybų ir pasinerti į nuotykius Kaune

Organizatorių nuotr.

Balandžio pradžioje startavusios charizmatiškosios, išmaniosios ir dinamiškos orienticinės automobilių varžybos „Olybet Šturmas“ šoka į finišo tiesiąją. Kaunas jau šį šeštadienį turės savo miesto nugalėtojus – komandą, kuri operatyviausiai išsprendė organizatorių užduotis ir atrado geriausią strategiją. Tad kol organizatoriai dėlioja paskutinius štrichus, dalyviai nekantriai laukia paskutinio etapo pradžios.

Geriausiems – kelių šimtų eurų vertės pagrindinis prizas

Šimtai žmonių būrėsi į komandas ir mėgino išnarplioti įvairiausias užduotis, atrasti paslaptingiausius Kauno objektus ir rinkosi azartiškai praleisti vakaro. Šis šeštadienis – tikrai išskirtinis, mat komandos kovos dėl garbingo titulo ir pagrindinio prizo – kelių šimtų vertės keraminės lauko kepsninės „PROflame Expert MINI“.

Tačiau pati geriausia dovana kiekvienam dalyvaujančiam – netradicinė pažintis su miestu, būrys naujų draugų ir dozė adrenalino, nes per kelias valandas varžybų nuotykių tikrai netrūksta, o geros emocijos išlieka dar gerokai po nugalėtojų apdovanojimo.

Trys bruožai, jungiantys visus dalyvius

Nors „Olybet Šturmas“ varžybose dalyvauja itin skirtingi žmonės – pradedant šeimomis su mažais vaikais, o baigiant bendradarbiais – visus juos galima atskirti pagal kelis bruožus. Pirmiausia – visi ypač išmanūs. Tai reiškia, kad geba naudotis internetu, turi bent vieną išmanųjį telefoną komandoje (jis reikalingas ir užduočių atsakymų pateikimui).

Antra – komandos nariai neabejingi aktyviam laisvalaikio būdui. Nes šiose varžybose aktyvūs būna visi, tik, žinoma, kiekvienas savoje srityje. Ir trečia – visi dalyviai neabejingi iššūkiams ir norui sužinoti kažką naujo. Nes po „Olybet Šturmas“ kiekvienas iškeliauja atradęs bent po keletą naujų miesto vietų.

Nesibaigiantys prizai ir speciali programa

Turbūt rastumėme nemažai norinčių ne tik aktyviai pavakaroti su „Olybet Šturmas“ dalyviais, bet ir su sava komanda pažaisti, pavyzdžiui, biliardą. O ką, jeigu tą biliardą žaistumėte 60 valandų? Būtent tiek nemokamų žaidimų dovanoja biliardo klubas „Entry“, ir šis laikas bus išdalintas per visus varžybų etapus.

Kitos valgomos ar praktiškos dovanos taip pat laukia dalyvių, o kad laimėtojų būtų kuo daugiau – apdovanojamos net 10 geriausiai tą vakarą pasirodžiusių komandų. Rėmėjų skiltį oficialioje svetainėje peržiūrėti pravartu ne tik dėl galimybės pamatyti laukiančius prizus – neretai rėmėjai pateikia ir vieną-kitą užduotį.

Uždarymo vakarėlio metu laukiami visi žaidusieji- renginio vedėjas užtikrins gerą nuotaiką, o orientacinių varžybų pavasario etapo uždarymui numatyta tikrai šauni programa su išskirtiniais prizais ir siurprizais.

Vasarą poilsis, o vėliau?..

Nors orientacinės automobilių varžybos „Olybet Šturmas“ sutraukia šimtus miestiečių ir miesto svečių, tačiau vasarą organizatoriai nusiteikę dalyvius paskatinti miestu ir apylinkėmis domėtis individualiai.

Kelių mėnesių pertrauka reikalinga ir organizatoriams, kurie žada, kad kauniečių pamiltos orietancinės automobilių varžybos į Kauną sugrįš jau rudenį. Dar daugiau rėmėjų, dalyvių ir iššūkių žada pasitikti ateityje, tačiau kad galėtumėte vasarą ramiai atostogauti ir pildyti žinių bagažą, kviečiame suskubti ir užregistruoti komandą finaliniam etapui Kaune jau šį šeštadienį.

Ketvirtasis – finalinis – varžybų etapas Kaune – gegužės 19 d., 20.00 val. Apie starto vietą informuosime artimiausiu metu.

Daugiau informacijos ir registracija čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA