Šalies atstovė „Eurovizijoje“ I. Zasimauskaitė grįžo į Lietuvą | Kas vyksta Kaune

Šalies atstovė „Eurovizijoje“ I. Zasimauskaitė grįžo į Lietuvą

delfi.lt 2018/05/13 16:07
DELFI nuotr.

Dvyliktą vietą Lietuvai pelniusi Ieva žiniasklaidai šypsojosi net ir po bemiegės naktiės. Šeštadienį nuaidėjusiame „Eurovizijos” finale pergalę išplėšė Izraelis.

[galerija kiek=”20″]

Paaiškėjus rezultatams Ieva susikrovė daiktus ir išvyko į viešbutį, kuriame miegojo vos pusvalandį. Dvi savaitės – tiek truko jos viešnagė Lisabonoje.

Vos atvykusi ji išskubėjo į repeticijas, o įpusėjus viešnagei Portugalijoje žengė mėlynuoju „Eurovizijos” atidarymo ceremonijos kilimu. Po finalo su Lietuvos žiniasklaida Lisabonoje bendravusi Ieva neslėpė – ne taip įsivaizdavo visą „Euroviziją” ir palinkėjo visiems Lietuvos atlikėjams rasti galimybę ją išbandyti.

Dvyliktą vietą užėmusi Ieva tapo lietuviškos „Eurovizijos” istorijos bronzininke. Aukščiausia vieta vis dar priklauso „LT United” vyrams ir jų dainai „We Are The Winners”. 2006 metais jie pelnė 6 vietą. 2016 metais į „Euroviziją” antrą kartą grįžęs Donatas Montvydas pelnė 9 vietą. Ieva iš šio trejetuko išstūmė SKAMP su daina „You Got Style”. Grupė „Eurovizijoje” pelnė tryliktą vietą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA