Kiek kainuoja pigiausia nakvynė Kaune? | Kas vyksta Kaune

Kiek kainuoja pigiausia nakvynė Kaune?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Atvykus pasisvečiuoti į Kauną savaitgaliui ar gyvenant šiek tiek toliau nuo miesto ribų, o gal užtrukus ilgiau nei manyta, itin aktualus klausimas – nakvynė. Už kokią sumą ir kur Kaune galima pigiausiai pernakvoti šį savaitgalį?

Kaip vienas iš pigiausių nakvynės variantų, kurį galima rasti svetainėje „AirBnb.com“ šiam savaitgaliui (nakvynė iš šeštadienio į sekmadienį), kainuoja 15 eurų.

„Sports hostel“ / Ekrano vaizdo fiksavimas nuotr.

Siūloma apsistoti svečių namuose „Sports hostel“. Čia atvykus reikia dalintis kambarį su kitais žmonėmis, į kainą įskaičiuoti pusryčiai. „Sports hostel“ stūkso Kauno centre, netoli autobusų stoties. Kambariai įsikūrę antrame aukšte. Juose galima rasti dviaukštes, minimalaus dizaino lovas – iš viso 20 (keturviečiame, šešiaviečiame ir dešimtviečiame kambaryje).

Patalpose yra bendro naudojimo virtuvė, dušas, tualetas, balkonai. Taip pat bendroji erdvė su televizoriumi,  spintelės, plaukų džiovintuvas, skalbimo mašina ir drabužių džiovyklė.

Tuo tarpu svetainėje „Booking.com“ galima rasti dar pigesnę alternatyvą nei pastaroji. Nakvynė iš gegužės 12 į 13 d. svečių namuose „R hostel“, įsikūrusiuose už 1,2 km nuo Kauno geležinkelio stoties, apsistojant dvylikos lovų kambaryje asmeniui kainuoja 9,90 euro.

„R hostel“ / Ekrano vaizdo fiksavimas nuotr.

Ant pastato stogo įrengta terasa, yra poilsio salonas bei galimybė pažaisti stalo futbolą, leidžiama nemokamai naudotis bevieliu internetu. O išėjus pasižvalgyti jau minėtoje terasoje, atsiveria nuostabūs vaizdai į Įgūlos bažnyčią (Soborą).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA