Jungtinės Karalystės atstovės pasirodymo „Eurovizijos“ scenoje metu – incidentas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Jungtinės Karalystės atstovės pasirodymo „Eurovizijos“ scenoje metu – incidentas (papildyta)

Stop kadras

„Eurovizija“ – aukšto lygio muzikinis konkursas, kasmet pritraukiantis milijonus žiūrovų ir renkantis pilnas arenas gerbėjų. Nenuostabu, jog kartais nepavyksta išvengti incidentų.

Jungtinės Karalystės pasirodymo metu į sceną išbėgo vyras ir sugriebė šalies atstovės mikrofoną. Vyriškis buvo greitai sutramdytas apsaugos, o atlikėja tęsė savo pasirodymą simboliškai – dainuodama „Don’t give up“ (ang. nepasiduok).

Remiantis konkurso taisyklėmis, atlikėjai gali tekti perdainuoti savo dainą. Dainos perdainavimo tikimybę padidina ir tai, jog oficialiame konkurso „Youtube“ kanale atlikėjos pasirodymas nepatalpintas, nors gerbėjai jau gali peržiūrėti po Jungtinės Karalystės atlikėjos pasirodžiusių Serbijos ir Vokietijos atstovų pasirodymus.

Papildyta 23.50 val.

Oficiali dainų konkurso „Facebook“ paskyra išplatino pranešimą apie incidentą. „Europos transliuotojų sąjunga apgailestauja dėl incidento, nutikusio šįvakar per Jungtinės Karalystės atstovės pasirodymą. Už tai atsakingas asmuo jau perduotas policijai. Jungtinės Karalystės delegacijai ir atlikėjai SuRie buvo pasiūlyta pasirodymą pakartoti, bet šie atsisakė. Delegacija didžiuojasi pasirodymu ir mano, jog nėra jokio reikalo dainą atlikti dar kartą“, – rašoma pranešime.

Tiesioginė „Eurovizijos“ dainų konkurso transliacija:

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA