Didžiosios „Eurovizijos“ finalas: kuris atstovas padovanos pergalę savo šaliai? (tiesioginė transliacija) | Kas vyksta Kaune

Didžiosios „Eurovizijos“ finalas: kuris atstovas padovanos pergalę savo šaliai? (tiesioginė transliacija)

DELFI nuotr.

Šeštadienio vakarą, 22 val., kviečiame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojus žiūrėti tiesioginę 62-osios „Eurovizijos“ finalo transliaciją. Portugalijos „Altice“ scenoje dėl dainų konkurso nugalėtojo vardo rungsis 26 valstybių atstovai. 4 numeriu pasirodys ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė su balade „When we’re old“.

Ar pavergs Europos klausytos I. Zasimauskaitės kūrinys, sužinosime paskutinę akimirką, kai bus suskaičiuoti žiūrovų ir komisijos balai.

Tiesioginė „Eurovizijos“ dainų konkurso transliacija:

Žiuri nariai (penki iš kiekvienos šalies) visus „Eurovizijos“ finalo dalyvių pasirodymus jau įvertino vakar stebėdami generalinę repeticiją, suskirstydami juos nuo geriausio iki prasčiausio.

Vertinimo komisijoje Lietuvoje šiemet yra Lauras Lučiūnas, Jurga Šeduikytė-Bareikienė, Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, Leon Somov ir Mindaugas Urbaitis.

Kai Lisabonoje nuskambės paskutinio konkursinio pasirodymo akordas ir bus paskelbta balsavimo pabaiga, didžiosios „Eurovizijos“ vedėjos: Sílvia Alberto, Daniela Ruah, Catarina Furtado ir Filomena Cautela skambins į 43 šalis, kad sužinotų visų nacionalinių komisijų balus. Lietuvos žiuri verdiktą 41-uoju numeriu ir vėl praneš Eglė Daugėlaitė.

Kai bus suskaičiuoti visų šalių žiūrovų balai, „Eurovizijos“ vedėjai juos paskelbs nuo valstybės, gavusios mažiausiai žiūrovų balų, iki tos, kuri surinks daugiausiai. Tad įtampos netrūks iki paskutinės akimirkos.

Šį vakarą su Lietuvos atstove I. Zasimauskaite dėl galimybės padovanoti savo šaliai pergalę kovos: Ukrainos, Ispanijos, Slovėnijos, Austrijos, Estijos, Norvegijos, Portugalijos, Jungtinės Karalystės, Serbijos, Vokietijos, Albanijos, Prancūzijos, Čekijos, Danijos, Australijos, Suomijos, Bulgarijos, Moldovijos, Švedijos, Vengrijos, Izraelio, Nyderlandų, Airijos, Kipro ir Italijos atstovai.

Lažybininkai favoritėmis įvardina Kipro ir Izraelio atstoves, o kaip seksis šalies atstovei I. Zasimauskaitei ir kaip dainininkės kūrinį įvertins „Eurovizijos“ fanai?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA