Skiriasi iš Kauno kilusio Ž. Grigaičio ir Elle keliai | Kas vyksta Kaune

Skiriasi iš Kauno kilusio Ž. Grigaičio ir Elle keliai

delfi.lt 2018/05/11 08:55
DELFI nuotr.

Prieš šešerius metus Australijoje susituokę Žilvinas ir Elle Grigaičiai pasuko skirtingais keliais ir nors skyrybų dokumentai nėra paruošti, pora jau metus negyvena kartu. „Jis nėra sutvertas santuokai ir man gyvenimas su tokiu vyru nėra tinkamas. Visa tai yra tiesa“, – prasitarė Elle.

Dar prieš kurį laiką sklido kalbos, kad pora skiriasi, bet tuomet jie tokias kalbas neigė ir sakė, jog jokios negandos jų santykiams negresia. Tačiau dabar, nors susisiekus Ž. Grigaitis nesutiko detalizuoti savo santykių su žmona, Elle atvirai prabilo apie jų santykių pabaigą.

„Nieko nekomentuosiu. Baikit. Ignoruok tą visą reikalą, kuris yra, kaip sakoma, visiškas nonsensas“, – sakė žinomas vyras, pasiteiravus, ar žinios apie jų skyrybas yra tiesa.

Tuo tarpu jo žmona, kuri šiuo metu trumpam yra išvykusi į Australija, buvo kalbesnė ir papasakojo, kokie jų santykiai yra iš tiesų. „Mes jau 12 mėnesių negyvename kartu. Jis mėgaujasi savo laisve ir vienišiaus gyvenimu Vilniuje, o tai man netinka. Aš užaugau itin katalikiškoje lietuvių emigrantų šeimoje ir tikrai tikiu santuoka.

Tekėjau labai mylėdama po savo velionio vyro mirties. Dar ir dabar tikiu, kad susituokus žmones išskiria tik mirtis. Tiek pirmąkart, tiek antrąkart tekėdama tikėjau, kad tai amžiams. Tačiau dabar galiu drąsiai pasakyti, kad jis sudaužė mano širdį“, – DELFI sakė žinoma moteris.

Elle sakė, jog dar nesijaučia pasirengusi sutikti kitą žmogų. Ir nors Ž. Grigaičiui ji jaučia šiltus ir draugiškus jausmus bei nuoširdžiai linki sėkmės, šeimos žmogumi jo pavadinti taip pat negali.

„Jis mėgsta suktis vakarėliuose ir nuolatos būti dėmesio centre, o tai niekada nebuvo mano gyvenimo būdas. Man įdomūs labiau globalūs klausimai ir renginiai, kurie neša naudą žmonėms, bet jo ten niekada nesutiksite. Kaip ir manęs renginiuose, kuriuose dalyvauja jis. Taigi, kad ir kaip ironiška, net ir gyvendami mažame mieste nesusitiktume“, – svarstė Ž. Grigaičio žmona.

Tačiau nors pora kartu nebegyvena, daiktų jie nepasidalino ir Elle namuose vis dar yra šou pasaulio atstovo daiktų, kaip ir jo namuose – jai priklausančių smulkmenų.

„Oficialiai niekas dar neįvyko. Jei atvirai, daug kas dar neišsiaiškinta iki galo. Mes bendraujame ir susitinkame, tačiau aš esu laisva moteris. Jis labai charizmatiškas vyras ir linkiu jam tik paties geriausio. Nežinau, bet oficialiai taškas dar nėra padėtas“, – kalbėjo Elle.

Paklausta, ar daugybę klausimų visuomenėje sukėlusi santuoka buvo tikra, E. Grigaitis tik nusišypsojo: „Žinoma. Tai buvo tikra santuoka ir kurį laiką viskas buvo gerai. Atstumas ir skirtingi pomėgiai, gyvenimo būdas išskiria žmones“, – sakė pašnekovė.

Šiuo metu trumpam į Australiją išvykusi verslininkė ir filantropė sakė, kad su vyru dar neaptarė tolimesnės jų santykių eigos.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA