Pasirodžius „Kas vyksta Kaune“ publikacijai – daugiau tvarkos Kauno senamiestyje | Kas vyksta Kaune

Pasirodžius „Kas vyksta Kaune“ publikacijai – daugiau tvarkos Kauno senamiestyje

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Savaitgalį portale „Kas vyksta Kaune“ pasirodžius informacijai apie kauniečio mažametei dukrai senamiestyje nutikusią nelaimę – užkliuvus už grindinio tašyto akmens susižalotą koją ir patemptus  čiurnos raiščius, sureaguota žaibiškai. Vilniaus gatvėje tvirtinami išvartyti grindinio akmenys.

Primename, kad tuomet, kai skaitytojas apie pastarąją situaciją pranešė Kauno savivaldybės atstovams per socialinį tinklą, šie atsakė, jog dėl prasidėjusio terasų sezono Vilniaus gatvėje pagerinti grindinio kokybę gyventojams nebus lengva.

Tačiau antradienį, po vidurdienio, praėjus savaitei po įvykio, portalo redakciją pasiekė skaitytojų žinia, kad problemą iškėlus aikštėn, nedelsta: „Labai greitai sureagavo pasirodžius straipsniui“, – džiaugėsi jie.

Kaip anksčiau rašyta „Kas vyksta Kaune“,  praėjusio antradienio popietę kaunietis nusprendė su šeima pasivaikščioti po Kauno senamiestį. Tačiau jo mažametei dukrai užkliuvus už išsikišusios grindinio trinkelės ir stipriai susimušus koją, teko vykti į Kauno klinikų skubios pagalbos skyrių.

Ten neilgai laukęs kaunietis išgirdo diagnozę – koja ne tik sumušta – mergaitei patempti čiurnos raiščiai. Situacija itin papiktino skaitytoją – juk senamiestyje, Vilniaus gatve kasdien praeina tūkstančiai žmonių, susižeisti gali ne vienas, o ką jau kalbėti apie mažus vaikus, kurie yra šiek tiek mažiau pastabūs už suaugusius. O iškilusių trinkelių gatvės grindinyje – ne viena, tąkart sakė jis.

Dėkojame portalo skaitytojams, kad dalinatės naujienomis iš Kauno. Jei ir Jūs norite pasidalinti pastebėtais pokyčiais ar įžvelgiamomis problemomis, rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA