Ievos Zasimauskaitės vyrui Mariui „Eurovizijoje“ patikėtas dar vienas svarbus vaidmuo | Kas vyksta Kaune

Ievos Zasimauskaitės vyrui Mariui „Eurovizijoje“ patikėtas dar vienas svarbus vaidmuo

delfi.lt 2018/05/08 18:08
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Iki Ievos Zasimauskaitės pasirodymo „Eurovizijoje“ liko vos kelios valandos. Po paskutinės repeticijos Ieva dar kartą susitiko su žiniasklaida ir atskleidė paskutines pasirodymo detales. Tiesa, ne visas jas matys žiūrovai.

„Jaučiuosi daug geriau nei vakar. Vakar buvo stresas, nugarą skaudėjo, gerklė neaiški… Bet ryte, kai atsikėliau, visi geriausi draugai atėjo į kambarį, mama, tėtis. Tokia labai didelė apsauga. Dvasinis mokytojas skambino ir vakar prieš pasirodymą, ir šiandien prieš repeticiją. Iš visų pusių jaučiu tokį burbulą, kuris saugo“, – kalbėjo Ieva.

Šįkart paskutinę dainos eilutę Ieva dainavo ne lietuviškai, o angliškai. Ji ne kartą kartojo, kad jas sudainuoja taip, kaip norisi: tai daugiau, tai mažiau lietuviškų žodžių. O kaip bus pusfinalio metu?

„Vis dar svarstome ir galvojame, kaip padaryti, bet galvojame, kad padarysime vieną lietuvišką, vieną anglišką, – patikslino Ieva. – Nes ta žinutė, kad „man nebaisu pasenti, jei laikysiu tavo ranką“ yra labai stipri ir labai daug užsieniečių dabar, kol vyksta balsavimai ir panašiai, cituoja šitą eilutę. Jei jos nebus dainoje, bus kažkaip keista.“

Akylesni žiūrovai turėtų pastebėti, kad Ieva niekuomet nenusisega kaklą puošiančių rusvų karoliukų. Ką jie reiškia? „Tai lyg žaibolaidis nuo nelaimių. Sako, kad jei žmogų persekioja kokia nors nelaimė, jei kažkas turėtų atsitikti, tai tie karoliukai tiesiog nutrūksta. Čia mano toks sėkmės, apsaugos, laimės talismanas“, – šypsojosi pasakodama I. Zasimauskaitė.

Iki Ievos pasirodymo liko vos kelios valandos, jas komanda išnaudos pasivaikščiojimams ir pavalgymui. O Ieva tiesiog džiaugsis ramybe ir laiką leis Lietuvos delegacijai skirtame kambarėlyje.

Prasidėjus repeticijoms užsienio žiniasklaidos prognozės gerokai pasisuko į Ievos pusę. Po vakarykštės repeticijos žurnalistų balsavime ji atsidūrė antroje vietoje. Tačiau ji pati teigia to nesureikšminanti, nes viskas paaiškės tik po pusfinalio.

Ievos vyras Marius kelioms sekundėms pasirodymo metu užlips į sceną. Bet tai ne vienintelis jam atitekęs vaidmuo. Marius Ievą palydės iki pat scenos prieš pasirodymą.

„Jis mane palydės iki scenos ir tai labai gera man. Nes daugiau praktiškai niekas negali eiti, išskyrus Audrių Giržadą. Bet Audriaus neapsikabinsiu per daug, – juokėsi I. Zasimauskaitė. – O man labai patinka apsikabinti. Aš ten apsikabinu pusę žmonių, kurie ten dirba.“

Šįvakar paaiškės, ar Ieva pateks į finalą, tačiau ji šypsosi ir sako, kad jau laimėjo, nes nuėjo ilgą eurovizinį kelią ir išpildė vaikystės svajonę – pateko į didžiąją „Euroviziją“.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA