Kelią pastojo „BMW“: kaunietė tikisi sugėdinti vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Kelią pastojo „BMW“: kaunietė tikisi sugėdinti vairuotoją

Skaitytojos nuotr.

Antradienio pavakarę portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos pateikta informacija apie esą įžūliai besielgusią vairuotoją. Kaip sako skaitytoja, automobilis be jokių skrupulų užtvėrė jai kelią.

„Šiandien susidūriau su vidutinio amžiaus pikta moterimi, kuri sėdėjo prie „BMW“ automobilio vairo. Važiuodama šaligatviu su kūdikiu vežimėlyje, pamačiau, kad man kelią pastojęs „BMW“, o vairuotoja sėdi automobilyje. Bandydama apvažiuoti kliūtį – sunkiai, nes toje vietoje stūkso akmeninė tvora, burbtelėjau. O minėta moteris pradėjo ant manęs rėkti, išgąsdino ir kūdikį“, – pasakoja kaunietė.

Ji neslepia nuostabos dėl tokio vairuotojos elgesio: kaip galima šitaip elgtis – pažeidė taisykles ir šaukia girdint kūdikiui! – piktinasi skaitytoja.

Pasak kaunietės, ji esą spėjusi tik nufotografuoti įžūliąją vairuotoją. „Pastebėjusi, kad ją fotografuoju, riktelėjo, kad jai nesvarbu. Pati vairuoju „BMW“ ir nesakau, kad visi šios markės automobilio savininkai – kvailiai, taip nėra. Tačiau gal pavyks bent sugėdinti šią piktą moterį“, – viliasi ji.

Dėkojame skaitytojams, kad dalinatės tuo, ką pastebite mieste. Jei norite pranešti apie įvykį, siųskite informaciją mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA