Į aikštę grįžęs Ulanovas džiaugėsi sveikata, bet pripažino – tobulai nėra | Kas vyksta Kaune

Į aikštę grįžęs Ulanovas džiaugėsi sveikata, bet pripažino – tobulai nėra

delfi.lt 2018/05/07 21:44
R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (31/4) pirmadienį „Betsafe–LKL“ čempionate užtikrintai 82:56 (19:16; 15:17; 22:7; 26:16) sutriuškino Utenos „Juventus“ ekipą. Nugalėtojų gretose į rikiuotę grįžo kojos traumą išsigydęs Edgaras Ulanovas, kuris padėjo kauniečiams pasiekti septintąją pergalę iš eilės.

Praėjusią savaitę susižeidęs ir vienas rungtynes praleidęs E. Ulanovas šiame susitikime aikštėje praleido 20 minučių ir per jas pelnė 6 taškus bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Po mačo puolėjas džiaugėsi gera savijauta.

„Viskas gerai, visas dienas treniravausi, kažkuo skųstis tikrai negaliu, visgi ta trauma nebuvo tokia rimta – tik sumušimas.

Aišku, tobulai nėra, kažkiek kartais paskauda, tačiau viskas normalu, tokios rungtynės ir treniruotės – tik į naudą. Manau, su laiku viskas tik gerės“, – vylėsi „Žalgirio“ starto penkete mačą pradėjęs E. Ulanovas.

Anot Edgaro, pirmoje pusėje aikštėje buvo tikrai liūdnas vaizdas, tačiau po pertraukos viskas stojo į savo vėžęs. „Kaip ir Pasvalyje, treneriai nesidžiaugė pirmąja rungtynių puse, netrūko blogų sprendimų, broko, tačiau trečiame ketvirtyje padarėme gerą atkarpą, emocijos atsirado, jaunimas turėjo šansų, padarė gerą darbą“, – po rungtynių kalbėjo E. Ulanovas.

Gegužės 9-ąją „Žalgiris“ sužais paskutines reguliariojo sezono rungtynes – namuose priims Prienų-Birštono „Vytautą“.

Daguiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA