Melagingas pranešimas apie užminuotas Kauno stotis: policija užfiksavo vyrą | Kas vyksta Kaune

Melagingas pranešimas apie užminuotas Kauno stotis: policija užfiksavo vyrą

Kauno apskr. VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo ir dėl melagingo pranešimo apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę.

[galerija kiek=”4″]

Kovo 31 d. apie 16.10 val. bendruoju pagalbos centro telefonu 112 paskambinęs asmuo pranešė, kad Kauno stotyje padėtas sprogmuo. Buvo įvestas planas „Skydas“, evakuoti Kauno autobusų ir geležinkelio stotyje buvę žmonės.

Patikrinus stotį nieko nebuvo rasta, planas „Skydas“ buvo nutrauktas. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašome skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 30 41 arba rašyti el. paštu lina.aliskeviciene@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 145 str. 2 d., 285 str. 2 d. gresia laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA