Kaunietis pasimetęs: primti sprendimai nesuvokiami – kur reiks parkuoti automobilius? | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pasimetęs: primti sprendimai nesuvokiami – kur reiks parkuoti automobilius?

Asociatyvi / Eigulių seniūnijos nuotr.

Šeštadienio vakarą į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi Eigulių rajone gyvenantis kaunietis Marius, kuris yra pasipiktinęs priimtais sprendimais, susijusiais su parkavimu.

Skaitytojas teigia suprantantis, jog daugėjant automobilių ir gyventojų, parkavimo vietų trūkumas yra dažnas, tačiau priimami sprendimai situacijos negerina. Čia pateikiame skaitytojo laišką. Už joturinį redakcija neatsako.

Kalbu apie apie S. Žukausko gatvėje esančius kiemus. Viskas prasidėjo nuo perdaug vietos užimančių ir ne vietoje pastatytų konteinerių.

Pastatė, paliko senus rušiavimo (stovi vieni prieš kitus ir užima vieta), panaikino keturias parkingo vietas. Nu gerai, dar yra vietos ant gatvės. Tada pakeitė ženklinimą. Ant gatvės negalima buvo statyti nuo 7:30 val. iki 17:00 val. darbo dienomis. Mane asmeniškai nubaudė 60 eurų bauda už tai, kad atėjau automobilio pasiimti 7:45 val., o pareigūno paklausus, kodėl baudžia mane ir dar dešimt automobilių argumentavo, kad gaunama daug skundų. Nesuvokiu, kam trugdo tie automobiliai.

Bet esmė, kad kiekvieną vakarą gatvėje toje vietoje (tarp Šiaurės pr. ir P. Lukšio g.) automobilius laiko bent 50-60 savininkų. Šiandien pamačiau ženklą, kad vienoje kelio pusėje iš viso uždraudė statyti automobilius. Visiškai. Tai reiškia, kad kokie 30 automobilių turės stovėt kažkur.

Asmeniškai, aš gyvenu 50 kv.m. bute ir turiu vieną automobilį. Bet dėl priimtų sprendimų, po darbo grįžus rasti vietos bus iš vis neįmanoma.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA