Išskirtinis sveikinimas mamoms – pravežė trasomis Karčerginėje (video) | Kas vyksta Kaune

Išskirtinis sveikinimas mamoms – pravežė trasomis Karčerginėje (video)

Organizatorių nuotr.

Saulėtą rytą su „PDM drifto“ komanda susitiko Kačerginėje, kur juos atlydėjo nestandartinis gerbėjų būrys. Krūva rankomis susikibusių mamų su vaikais nekantraudami trypčiojo, norėjo sužinoti, kas jų laukia. Mamos nė nenutuokė, jog atvyko ne tik stebėti drifto treniruotės, bet ir pačios įsėsti į šonu slystantį automobilį.

„Važiuojant drifte artimųjų palaikymas yra ypač svarbus, o kas, jeigu ne mamos, yra pačios didžiausios mūsų gerbėjos? Dėl to šiandien atvykome joms padėkoti už kasdienį rūpestį ir leisti papramogauti taip, kaip dar neteko – šiek tiek ekstremaliai“ – pasakojo vienas idėjos iniciatorių Vytautas Čaplikas.

PDM šonaslydininkai šypsosi, nes komanda gyvuoja jau ketverius metus, o mamų keleivio sėdynėje per tą laiką „pravežti“ nepavyko. „Mamos dažniausiai užima stebėtojų poziciją ir leidžia pramogauti vaikams, tačiau šiandien bus kitaip – būtent jos yra mūsų dėmesio centre. Tikimės gerų emocijų, puikaus slydimo ir įsimintinų įspūdžių“- mintimis dalijosi Gytis Mocekainis.

O kaip mamoms sekėsi šonaslydžio iššūkyje, PDM komanda kviečia pažiūrėti trumpą reportažą ir sveikina visas brangiausias Motinos dienos proga!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA