Kviečia pasijuokti: žalgiriečiai aptarė A. Toupane spintą ir P. Jankūno aktorinius gebėjimus (video) | Kas vyksta Kaune

Kviečia pasijuokti: žalgiriečiai aptarė A. Toupane spintą ir P. Jankūno aktorinius gebėjimus (video)

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje susirinkę žalgiriečiai trumpam pamiršo krepšinio reikalus ir pasinėrė į Eurolygos „Media Day“ filmavimus. Visą rytą prieš kamerų objektyvus praleidusius krepšininkus kalbino „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris vedėja Dalia Belickaitė.

Šįkart Dalia krepšininkų teiravosi su išvaizda, pozavimu prieš kamerų objektyvus susijusių klausimų. Pasirodo, žalgiriečiai beveik bendru sutarimu tvirtino, jog geriausią savo socialinio tinklapio „Instagram“ profilį turi prancūzas Axelis Toupane.

„Axelio profilis tikrai geras, nes jis ten deda daug meniškų nuotraukų“, – šypsojosi komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

Krepšininkai, vėl kaip susitarę, išreiškė vieningą nuomonę apie ekipos draugą, kuris mėgsta maivytis prieš kamerą. Daugelio manymu tai – amerikietis Brandonas Daviesas.

„Brandonas savo tokių judesiukų, kuriuos pritaiko tai per treniruotę, tai rūbinėje. Manau, kad jis didžiausia mūsų rūbinės „pamaiva“, – aiškino P.Jankūnas.

Žalgiriečiai įvertino ir kapitoną P.Jankūną. Tiesa, jau kalbant kita tema, kuris iš krepšininkų labiausiai prisižiūri ir rūpinasi savo išvaizda.

„Tikriausiai tai būtų Paulius Jankūnas. Jis visada dedasi želė į plaukus. Nešioja gražius drabužius“, – juokėsi Kevinas Pangosas.

Paulius Valinskas, kalbėdamas šia tema, norėjo išskirti kitą žalgirietį.

„Brandonas. Jis pastoviai tepasi ant kūno penkis sluoksnius kremuko, o į dušą nešasi septynis kūno želė“, – pusiau rimtai, pusiau juokais šnekėjo P.Valinskas.

Žalgiriečiai taip pat rinko geriausiai prieš kameras vaidinančius ir prasčiausiai, krepšininkų nuomone, šį meną įvaldžius komandos draugus.

„Aikštėje – Jankūnas geriausias aktorius, – juokėsi A.Toupane. – Juokauju, žinoma. Geriausias aktorius Aaronas White‘as, bet neatskleisiu kodėl.“

Naujausiame #TimeOutŽalgiris epizode taip pat sužinosite, kuris iš žalgiriečių labiausiai nemėgsta maivytis prieš kameras ir, kurį žalgirietį komandos draugai laiko blogiausiu aktoriumi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA