Padalinį Kaune turinti bendrovė pateko į „Forbes“ geriausių darbdavių sąrašą | Kas vyksta Kaune

Padalinį Kaune turinti bendrovė pateko į „Forbes“ geriausių darbdavių sąrašą

R. Tenio nuotr.

Padalinį Kaune turinti, pasaulyje lyderiaujanti tarptautinė bendrovė „Intermedix“ pripažinta viena geriausių darbdavių Jungtinėse Amerikos Valstijose. Prestižinio žurnalo „Forbes“ geriausių vidutinio dydžio darbdavių sąraše technologijomis grįstus sprendimus sveikatos priežiūros organizacijoms teikianti „Intermedix“ užėmė penktą vietą sveikatos priežiūros įrangos ir paslaugų kategorijoje. Lietuvoje veikiančią bendrovę „Intermedix“ įtakingas leidinys įvertino pirmąkart.

Iš viso naujai paskelbtame „Forbes“ geriausių vidutinio dydžio darbdavių sąraše reitinguotos 500 bendrovių. Savo kategorijoje „Intermedix“ nusileido tik tokioms savo srities grandėms kaip bendrovės „Noridian“ „Leica Microsystems“ „Cook Medical“ bei „Teleflex“, ir bendrai geriausių JAV vidutinio dydžio darbdavių sąraše užėmė 130 vietą.

„Mums didelė garbė būti pastebėtiems ir įvertintiems tokio prestižinio leidinio kaip „Forbes“. Savo darbe mes nuolat vadovaujamės įkvepiančiomis bendrovės vertybėmis ir uoliai vykdome savo misiją – kasdien kruopščiai ir atsakingai tarnaujame tiems, kurie gelbsti gyvybes, – sako „Intermedix“ korporacijos vadovas Joel Portice. – Mūsų komandos atsidavimas ir atsakomybė prieš klientus padėjo sukurti jaukią atmosferą, kurios apsupti nuolat bendradarbiaujame siekdami įgyvendinti naujoves. Būtent mūsų atsidavimas savo darbui yra pagrindinė priežastis, kodėl šiandien esame tarp geriausiųjų.“

Reitinguoja darbuotojai

Kasmet „Forbes“ publikuojamas geriausių darbdavių sąrašas sudaromas remiantis nepriklausomu tyrimu, kurio metu apklausiama daugiau nei 30 tūkst. samdomų darbuotojų, atstovaujančių nemažiau nei 1 tūkst. darbuotojų turinčioms kompanijoms visoje šalyje.

Tyrimo metu darbuotojai pasidalija nuomonėmis apie savo darbdavius, jų įvertinimai lemia galutinį „Forbes“ reitingą. Pildydami anonimiškas anketas darbuotojai atvirauja, ar rekomenduotų savo darbdavius šeimai ir draugams, dalijasi nuomonėmis apie gaunamą atlygį, darbo sąlygas ir aplinką, bendrovės potencialą plėstis, taip pat įvertina konkuruojančias bendroves.

Lietuvoje – geidžiamiausias darbdavys

Sveikatos apsaugos sistemai įvairias paslaugas, tarp kurių – pajamų ciklo valdymas ir technologiniai sprendimai gelbėjimo operacijoms stichinių nelaimių atvejų visame pasaulyje, teikiančios organizacijos „Intermedix“ pagrindinė būstinė įsikūrusi Nešvilyje, Tenesio valstijoje. Vien JAV veikia daugiau nei 10 „Intermedix“ biurų, bendrovės padaliniai taip pat įsteigti ir Didžiojoje Britanijoje, Naujojoje Zelandijoje ir Lietuvoje.

„Intermedix“ padalinys „Intermedix Lietuva“ Kaune veikia nuo 2014-ųjų. Tai pirmasis „Intermedix“ paslaugų centras Europoje, į kurį bendrovė investavo net 7 mln. Eurų.

Prabėgus vos metams po starto Lietuvoje, 2015-aisiais bendrovė „Intermedix Lietuva“ buvo pripažinta geidžiamiausiu darbdaviu šalyje – tapo „Verslo žinių“ ir karjeros portalo CV.LT paskelbtų „Geidžiamiausio darbdavio“ rinkimų nugalėtoju.

Šiuo metu Lietuvoje tarptautinei kompanijai dirba per 700 darbuotojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA