Bilietų paklausa į Eurolygos finalo ketvertą: norinčių – šimtai, bet pasiseks ne visiems | Kas vyksta Kaune

Bilietų paklausa į Eurolygos finalo ketvertą: norinčių – šimtai, bet pasiseks ne visiems

R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komandai patekus į Eurolygos finalo ketverto varžybas, jau dabar tampa aišku, kad gegužės 18–20 d. Belgrade vyksiančiose svarbiausiose sezono kovose netrūks žalgiriečius palaikysiančių sirgalių iš Lietuvos.

Eurolygos skelbtoje apklausoje, skirtoje sužinoti bilietų poreikį finalo ketverto rungtynėms, „Žalgirio“ gerbėjai dalyvavo itin gausiai. Galiausiai paaiškėjo, kad bilietų paklausa į „Žalgirio“ aistruoliams skirtus sektorius net kelis kartus viršija Eurolygos suteikiamą pasiūlą.

Eurolygos finalo ketverto bilietų prekyba į „Žalgirio“ sirgalių sektorius prasidės penktadienį, gegužės 4 d., 14.00 val. Juos bus galima įsigyti internetinėje svetainėje Žalgiris.lt bei „Žalgirio“ arenos kasoje.

Šių bilietų kiekis itin ribotas, kadangi Eurolyga į finalo ketvertą patekusiems klubams rezervuoja tik dalį vietų. Kauno „Žalgiris“ deda visas pastangas tam, kad užtikrintų kuo palankesnes sąlygas komandos sirgaliams stebėti rungtynes. Kitoms komandoms atsisakius dalies savo bilietų, jie bus pasiūlyti „Žalgirio“ gerbėjams. Informaciją apie galimus papildomus bilietus Eurolyga pateiks anksčiausiai po gegužės 7 d.

Kauno „Žalgirio“ gerbėjams, ieškantiems būdų nuvykti į Belgradą palaikyti savo mylimos komandos, puikią žinią turi DELFI ir „Kidy Tour“: į Eurolygos finalo ketvertą skris net du „Žalgirio“ gerbėjų lėktuvai.

Finalo ketverto varžybos vyks Serbijos sostinėje Belgrade, į kurią iš Lietuvos nėra tiesioginių skrydžių, tačiau naujienų portalas DELFI, suvienijęs jėgas su tarptautiniu kelionių operatoriumi „Kidy Tour“, rado išeitį: specialiai šiai progai jie į Belgradą skraidins du lėktuvus, iš kurių kiekviename tilps po 180 keleivių.

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius neslėpė, kad komandą labai nudžiugino žinia apie atvyksiantį palaikymą.

„Viso sezono metu „Žalgirio“ sirgaliai mus stūmė į priekį ir buvo tikras užnugaris, kuriuo galėjome pasitikėti. Tai, kas dėjosi „Žalgirio“ arenoje per ketvirtfinalio mačus, buvo fantastika. Neabejoju, kad nerealaus palaikymo sulauksime ir Belgrade. Žengti į aikštę finalo ketverte ir tribūnose išvysti žalias-baltas spalvas – lyg dar vienas svajonės išsipildymas. Tai tikslas, kurio visa komanda kryptingai siekė ne vieną mėnesį. Patikėkite, komandą aistruolių palaikymas tikrai įkvepia“, – tikina Š.Jasikevičius.

„Rungtynėse dalyvauja ne tik krepšininkai ar treneriai – joms ruošiasi ir ištikimi gerbėjai, kurie savo komandą palaiko svarbiausiose išvykos rungtynėse. „Avia Solutions Group“ daug metų glaudžiai bendradarbiauja su „Žalgirio“ krepšinio klubu. Grupės įmonė „KlasJet“ skraidina žalgiriečius į rungtynes. Mūsų laukia istorinis momentas – „Žalgiris“ žais Eurolygos finalo ketverte. Taigi, Lietuvos krepšinio gerbėjai turi turėti galimybę tai pamatyti gyvai – kelionių organizatorius „Kidy Tour“ kartu su DELFI pasirūpino tiesioginiais skrydžiais ir rungtynių bilietais“, – sako „Kidy Tour“ direktorius Gvidas Aukštuolis.

Daugiau informacijos apie tiesioginio skrydžio ir bilietų paketus rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA