„Žalgirio“ arenos scenoje pasirodęs B. Adams išmoko iš fanų lietuvišką frazę | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arenos scenoje pasirodęs B. Adams išmoko iš fanų lietuvišką frazę

„Medusa Concert“ „Facebook“ paskyros nuotr.

Penktadienio vakarą į Kauno „Žalgirio“ areną Kanados roko grandas Bryan Adams atvežė savo geriausių hitų popuri. Visgi „Ultimate“ albumo išleidimo proga atvykęs atlikėjas publikai ne tik davė puikiai žinomus kūrinius, bet ir kai ką pasiėmė. Pritrūkęs klausytojų entuziazmo, jų paprašė išversti gerai žinomą anglišką žodžių junginį.

Anšlaginio koncerto publiką B. Adams norėjo matyti ne tik romiai liūliuojančią roko baladžių ritmu, tačiau ir aktyviau judančią. Išreiškęs šį norą, atlikėjas tuoj sumetė, kad raginimas „move your ass“, ko gero, būtų daug efektyvesnis ištartas lietuvių kalba.

Paklausus, kaip minėta angliška frazė skambėtų lietuviškai, šalia scenos stovėję fanai svečiui mielai pavertėjavo: „judink subinę“. Pradėdamas kitą savo dainą, B. Adams visai taisyklingai pakartojo ką tik išmoktus žodžius.

Kanadietis, aplankęs Kauną su pasauliniu turu „The Ultimate Tour“, ne tik pristatė paskutinio studijinio albumo „Get Up“ kūrinius, bet ir nudžiugino megahitais „Please Forgive Me“, „Summer of 69“, „(Everything I Do) I Do It For You“, „Have You Ever Really Loved a Woman?“ ir „All for Love“.

Tik šiandien su muzikantais, pusšimčiu technikų ir asmeniniu virėju atvykęs B. Adams iškart po koncerto laikinojoje sostinėje išvyks į Varšuvą, kur jau rytoj gros kitame „The Ultimate Tour“ koncerte. Iš viso šio turo metu atlikėjas surengs net 49 koncertus.

Be to, „Žalgirio“ arenoje pasaulinio garso roko meilikautojas jau lankėsi 2015 m. kovo 27-ąją. Tuomet „Reckless“ 30-metį šventęs B. Adams Kaune grojo pirmą kartą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA