Fiksuoja skaitytojas: vaikai pamatę dar užsimanys pakartoti (video) | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: vaikai pamatę dar užsimanys pakartoti (video)

Stopkadras

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas sekmadienio pavakarę užfiksavo nepaprastą vaizdą – ant Kauno „Akropolio“ aikštelės turėklų vaikščiojo žmogus. Apie beatodairiškus veiksmus portalą informavęs kaunietis baiminosi, kad poelgis gali padaryti neigiamą įtaką kitiems.

Vaizdo įraše matyti, kaip vyras ar vaikinas viršutiniame – ketvirtame Kauno „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelės aukšte eina turėklu.

Vienoje turėklo pusėje – aikštelė, o kitoje – judrus Karaliaus Mindaugo prospektas. Nemažame aukštyje drąsuolis neskubėdamas žingsniavo turėklu skersai prospekto Nemuno salos kryptimi.

„Kažkaip negerai čia – tokius vaizdus pamatę vaikai norės pakartoti“ – svarstė triuką filmavęs Dovydas. Jo teigimu, žmogus perėjo visu turėklu iki pat salai artimo kampo.

Su „Akropolio“ valdytojais sekmadienį „Kas vyksta Kaune“ susisiekti nepavyko, tačiau Informacijos centro darbuotoja patikino, kad apsauga tokių išsišokimų netoleruoja – tik kam nors pranešus ar patiems apsaugos darbuotojams pastebėjus drąsuolius, jie yra drausminami.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad „Akropolio“ turėklai aštrių pojūčių ištroškusį jaunimą yra vilioję ir anksčiau. Prieš porą metų vyrukas buvo užsikabarojęs ant to paties turėklų kampo, iki kurio nuėjo šiandien užfiksuotas ekvilibristas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA