Policijos šeštadienis: atvykę gelbėti pro langą iškritusio vyro, buvo užpulti | Kas vyksta Kaune

Policijos šeštadienis: atvykę gelbėti pro langą iškritusio vyro, buvo užpulti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vakarą nutikus nelaimei Garliavoje, policijos pareigūnų piliečiai matyti nepageidavo. Gavusius pranešimą apie iš šešto aukšto iškritusį vyrą ir atvažiavusius į įvykio vietą policininkus užsipuolė neblaivi moteris.

Kaip praneša Policijos departamentas, balandžio 28 d., 21.18 val., buvo gautas pranešimas, kad Garliavoje per daugiabučio namo laiptinės langą šeštame aukšte iškrito asmuo. Į įvykio vietą atvykusius policijos pareigūnus užsipuolė neblaivi moteris.

Sulaikymo metu ji iškeikė pareigūnus necenzūriniais žodžiais, kelis kartus koja spyrė į tarnybinį automobilį „VW Transporter“ bei koja spyrė du kartus Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos vyresniajam tyrėjui į koją ir nagais apdraskė dešinės rankos plaštaką.

1991 m. gimusiais įtariamajai nustatytas 1,22 prom. girtumas – ji uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 286 str. dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui, už kurį gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Per langą iškritęs vyriškis, gimęs 1997 m., paguldytas į ligoninę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA