Didžiojoje „Kaunas Jazz“ scenoje – „Helsinki-Cotonou Ensemble“ ir „Saulės Kliošas“ (tiesioginė transliacija) | Kas vyksta Kaune

Didžiojoje „Kaunas Jazz“ scenoje – „Helsinki-Cotonou Ensemble“ ir „Saulės Kliošas“ (tiesioginė transliacija)

Asociatyvi / P. Grigaliūno nuotr.

27-ojo „Kaunas Jazz“ pagrindinėje lauko scenoje – vienas kulminacinių viso festivalio koncertų. Šeštadienio vakarą čia pasirodys svečiai iš Skandinavijos, senbuviai iš Vilniaus, žygiuos „Džiazo madų“ modeliai ir į orą šaus šventinis fejerverkas. Visa tai – tiesioginėje transliacijoje „Kas vyksta Kaune“ naujienų portale ir „Facebook“ paskyroje.

Virš Laisvės alėjos fontano sumontuotoje scenoje 20 val. išvysite jungtinį Suomijos, Benino ir Tanzanijos projektą „Helsinki-Cotonou Ensemble“.

Grupė, kurioje muzikuoja atlikėjai iš skirtingų pasaulio kampelių, skleis afrikietiškais ritmais pagardintą funk, džiazo ir soul mišinį.

Vėlų penktadienio vakarą „Renginių Oazėje“ susirinkę džiazo gerbėjai mokėjo tikrai ne centus, kad išgirstų „Helsinki-Cotonou Ensemble“, o jau šiandien jų paklausyti galės kiekvienas.

Po šio pasirodymo, 21.30 val., improvizuotą podiumą užvaldys muzikos teikiamo laisvės pojūčio įkvėptos „Džiazo mados“. O 22 val. ateis eilė nesuskaičiuojamą kartą žybtelėti „Kaunas Jazz“ veteranams – „Saulės Kliošui“.

Jeigu saulė ir bus nusileidusi, ryškiai švies bei intensyviai šildys vilniečių paduodami funk garsai. „Saulės Kliošo“ programą, kurios dainas, ko gero, daugelis trauks kartu su grupe, ir pagrindinį nemokamą festivalio koncertą apie 23 val. vainikuos įspūdingas fejerverkas.

Puikų gyvos muzikos koncertą ir pirotechnikos fiestą stebėkite tiesiogiai „Kas vyksta Kaune“ portale ir mūsų „Facebook“ paskyroje. Transliacijos pradžia – 20 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA