Susidūrimas Šiaurės prospekte – vairuotojas spruko iš įvykio vietos (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Susidūrimas Šiaurės prospekte – vairuotojas spruko iš įvykio vietos (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Šeštadienio vidurdienis pažymėtas nelaime Šiaurės prospekte – čia po gana smarkaus susidūrimo vienas vairuotojas nieko nelaukęs pasišalino iš avarijos vietos. Skiriamojoje juostoje liko stovėti apgadintas „BMW“, netoliese – nulaužtas perėjos kelio ženklas.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad iškvietimas į Šiaurės prospektą gautas 11.58 val.

Pirminiais duomenimis, susidūrė du automobiliai, sužeistų žmonių nėra. Pareigūno teigimu, eismo įvykis techninis – apie pabėgusius jo dalyvius informacijos policija dar neturėjo, ekipažas dirba nelaimės vietoje.

Nuotraukose iš avarijos vietos, tačiau, matyti tik „BMW“ visureigis aplamdytu priekiu ir išverstas perėjos ženklas. Interneto plotuose netruko pasklisti informacija apie sprukusį vairuotoją, keliavusį „Peugeot“ automobiliu ir improvizuota paieška žaibiškai davė vaisių.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nariai pasidalino ieškomos markės ir spalvos automobilio sudaužytu priekiu nuotraukomis. Jų teigimu, mašina pastatyta ne taip toli nuo įvykio vietos – Šiaurės pr. 6 namo kieme. Vairuotojo aplinkui nematyti.

Kieme rastas „Peugeot“ / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Gal per skubėjimą, o gal dėl kitų priežasčių „Peugeot“ pastatytas skersai, anot kauniečių, nubraukta ir šalia stovinti „Opel“ transporto priemonė. Internetinės diskusijos dalyviai neabejojo, kad vairuotoją elgtis desperatiškai privertė girtumas.

Papildyta 14.41 val.

Kauno apskrities VPK budėtojas patvirtino, kad avarijos kaltininkas – „Peugeot“ vairuotojas – pasišalino iš įvykio vietos. Netoliese esančiame Šiaurės prospekto daugiabučio kieme pareigūnai greitai rado apgadintą automobilį, tačiau jį vairavusio žmogaus – nė kvapo.

Kelių policijos patruliai, toliau tirdami avarijos aplinkybes, aktyviai mėgina nustatyti ir surasti automobilio vairuotoją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA