Eurolygos Finalo ketvertas koreguos LKL atkrintamųjų rungtynių tvarkaraštį | Kas vyksta Kaune

Eurolygos Finalo ketvertas koreguos LKL atkrintamųjų rungtynių tvarkaraštį

delfi.lt 2018/04/27 19:07
R. Tenio nuotr.

Reguliarusis „Betsafe–LKL“ čempionatas baigsis gegužės 9 d. ir jau po dviejų dienų prasidės atkrintamosios varžybos. Kauno „Žalgiriui“ Eurolygos ketvirtfinalio seriją baigus po ketverių rungtynių „Betsafe–LKL“ reguliariojo sezono pabaiga nebus nukelta.

Sekmadienį „Žalgiris“ grįš į „Betsafe–LKL“ kovas ir Kauno sporto halėje priims Kėdainių „Nevėžį“, o iš viso per 11 dienų sužais net penkerias likusias reguliariojo sezono rungtynes.

Kai daugelis „Betsafe–LKL“ komandų gegužės 3 d. jau bus pabaigusios reguliarųjį sezoną, „Žalgirio“ dar lauks trejos dėl Eurolygos ketvirtfinalio nukeltos rungtynės: gegužės 5 d. su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, gegužės 7 d. su Utenos „Juventus“ ir gegužės 9 d. su Prienų–Birštono „Vytautu“.

„Betsafe–LKL“ ketvirtfinalio serijose bus kovojama iki trijų pergalių, pirmosios kovas pradės 2 ir 7 bei 3 ir 6 vietas reguliariajame sezone užėmusios komandos.

Kitą dieną, gegužės 12 d., ketvirtfinalio seriją pradės 1 ir 8 bei 4 ir 5 vietas užėmusios ekipos.

Jau dabar aišku, kad trečią vietą užims Klaipėdos „Neptūnas“, ketvirtą – Panevėžio „Lietkabelis“.

„Žalgiris“ gegužės 18-20 d. dalyvaus Eurolygos finalo ketverte, todėl trečiąsias „Betsafe–LKL“ ketvirtfinalio serijos rungtynes žais vėliau nei kitos trys ketvirtfinalio poros.

Gegužės 20 d. vyksiančios „Betsafe–LKL“ ketvirtfinalio rungtynės per BTV bus transliuojamos anksčiau nei įprastai – nuo 16 val., kad aistruoliai spėtų pamatyti ir Eurolygos rungtynes dėl trečiosios vietos.

Pusfinalių pradžia numatyta gegužės 28 d., tačiau jei visi ketvirtfinalio nugalėtojai paaiškėtų per trejas rungtynes, pusfinalio etapas prasidėtų anksčiau.

Finalų pradžia numatyta birželio 9 d., čempionatas vėliausiai baigsis birželio 22 d.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA