Dalinasi skaitytojai: ieškomi paaugliai siautėja toli nuo namų | Kas vyksta Kaune

Dalinasi skaitytojai: ieškomi paaugliai siautėja toli nuo namų

Facebook

Internete pasirodžius Prienų rajono policijos komisariato pareigūnų kreipimuisi į visuomenę, siekiant kuo greičiau surasti daugiau negu savaitę dingusius berniukus, portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai teigia gana greitai išaiškinę apytikslią berniukų buvimo vietą – vakar jos matė Trakuose.

Skaitytojų teigimu, tie patys paaugliai užsiima vandalizmu tolokai nuo namų – vakar jie užfiksuoti Trakuose, įsilaužę į restorano rūsį.

„Teigia esą iš Birštono ar kažkokio kaimelio, bet ne vietiniai. Kiek tiesos nežinau, amžius apie 14 m. Šiandien ryte bandyta įsilaužti į ledų kioskelius, į vieną nepavykus tilpt, išlaužė ir viršuje esantį kioskelį, paliko ledų vaflių likučius ant žemės, todėl įtariu tuos pačius vaikus, nes manau, suaugęs žmogus, jei vogtų, tai tikrai ne ledus,“ – rašoma istoriją paviešinusio asmens „Facebook“ paskyroje.

Jis nepilnamečius ir nufotografavo, tačiau nepilnamečių veidus uždengė.

Kitas skaitytojas teigia susisiekęs su istoriją paviešinusiu vaikinu ir šis patikino, jog tai tie patys dingę berniukai.

Taip pat skaitytojai teigia, kad šiuo metu nepilnamečiai gali būti Vilniuje.

Asmenis, atpažinusius, mačiusius ar žinančius, kur gali slapstytis berniukai, policija prašo skambinti Prienų rajono PK Veiklos skyriaus pareigūnams: Sauliui Dobilui tel. +370 677 03867, Kęstučiui Lodai tel. +370 610 29007 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA