Girstučio baseine varžėsi jaunieji plaukimo talentai | Kas vyksta Kaune

Girstučio baseine varžėsi jaunieji plaukimo talentai

Organizatorių nuotr.

Savaitgalį Girstučio baseine vyko plaukimo klubo „Banga“ vidinės vaikų plaukimo varžybos – „Snack King 2018“ taurei laimėti. Pirmoji varžybų diena buvo skirta mažiesiems plaukikams – pradinukams, kurie varžėsi 25m baseine. Antrąją dieną į 50m baseiną susirinko dėl medalių kovoti pasiryžę vyresnieji. Iš viso varžybose dalyvavo net 350 jaunųjų plaukikų.

[galerija kiek=”20″]

Pradinukų varžybas iškilmingai atidarė sinchroninį plaukiplaumą lankančių merginų pasirodymas. Trenerės Austinos Kasperavičiūtės auklėtinės įrodė, kad treniruotėse sunkiai dirba ne veltui – pademonstruotas šokis vandenyje nustebino susirinkusius žiūrovus.

Mažieji plaukikai varžėsi 25m laisvu stiliumi bei nugara. Varžybų dalyviams buvo leista išbandyti save abiejuose nuotoliuose. Visi plaukikai buvo apdovanoti sertifikatais bei saldžiomis „Kubuš“ ir „Snack King“ dovanėlėmis, todėl laimėtoju galėjo pasijusti kiekvienas įveikęs nuotolį.

Antrąją varžybų dieną plaukikai rinkosi į 50m baseiną. Triukšmingai palaikomi tribūnas gausiai užgulusių žiūrovų, dalyviai varžėsi 50m ir 100m laisvu stiliumi ir nugara, 50m peteliške ir krūtine bei 6x50m mišrioje estafetėje laisvu stiliumi.

Treneriai negailėjo plojimų ir pagyrimų savo auklėtiniams, kurie atkakliai varžėsi dėl medalių bei siekė pagerinti savo asmeninius laikus. Geriausiai pasirodžiusiems „Bangos“ plaukikams atiteko „Altamedica“ dovanų kuponai, „Snack King” taurės ir medaliai. Estafetės nugalėtojai po varžybų draugiškai dalinosi tortu.

Varžybų organizatorius, plaukimo klubo „Banga“ direktorius, Andrius Survila, buvo patenkintas vykusiomis varžybomis, dalyvių gausa bei renginio draugais: „Smagu, kad jaunimas tobulėja ir norinčių dalyvauti vidinėse varžybose vis daugėja. „Snack King Taurė 2018“ pateisino mūsų, varžybų organizatorių, lūkesčius, o iš dalyvių šypsenų ir geros nuotaikos galima spręsti, kad jiems taip pat patiko ir tikimės, kad ateityje prie mūsų prisijungs dar daugiau plaukimą mylinčių žmonių“.

„Snack King” vadovė Viktorija Šmigelskytė pabrėžia, jog turime rūpintis mažaisiais plaukikais, kad jie būtų sveiki, savarankiški ir atsakingi. „Sportas padeda formuoti asmenybę. Vaikai lanko treniruotes, klauso trenerių komandų, atlieka pavestas užduotis ir siekia rezultatų. Tai yra didelės pastangos, kurios ugdo charakterį. Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie ateinančios kartos aktyvaus užimtumo ir jos ugdymo“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA