Atidaryta pirmoji „Remonte“ avalynės parduotuvė Kaune | Kas vyksta Kaune

Atidaryta pirmoji „Remonte“ avalynės parduotuvė Kaune

R. Tenio nuotr.

Atšilus orams gyvename daug aktyviau, todėl patogi avalynė tampa kaip niekad svarbi. Šiandien Kauno „Akropolyje“ duris atvėrusi naujoji vokiškos avalynės parduotuvė „Remonte“ ne tik stilių, bet ir patogumą vertinantiems klientams pasiūlys išskirtinai lengvus, lanksčius ar net amortizuojančius batus, atspindinčius naujausias mados tendencijas.

Išvaizdą derina su patogumu

Tam, kad batus norėtųsi avėti kasdien, jie privalo būti ne tik madingi, bet ir patogūs. Išskirtinai lengvi ir lankstūs „Remonte“ avalynės padai bei jų amortizuojanti vidinė sistema kasdienį pasivaikščiojimą pavers tikru malonumu, o gerai apgalvotas, prie pėdos prisitaikančios avalynės dizainas visa dėmesį leis skirti kasdienei veiklai, nevarginant batų nuospaudoms.

Kokybišką avalynę siūlys kiekvienam

Jau daugelį metų avalynės prekyba užsiimantis prekinis ženklas „Remonte“ šiuolaikiško dizaino ir patikrintos kokybės batus siūlo tiek vyrams, tiek moterims. Platus madingos avalynės pasirinkimas atitinka net ir išrankiausių vartotojų poreikius, todėl stilingai ir patogiai nuo šiol gali jaustis kiekvienas, įsigijęs „Remonte“ avalynę.

Apavą išsirinkti padės profesionalus „Remonte“ personalas / R. Tenio nuotr.

Išskirtiniai pasiūlymai atidarymo proga

Jau šiandien duris atvėrusi parduotuvė klientų laukia su išskirtiniais pasiūlymais. Tik šį savaitgalį apsilankę naujoje „Remonte“ parduotuvėje Kauno „Akropolyje“ patogią ir stilingą avalynę galėsite įsigyti net su 15 proc. nuolaida.

Pasimatuokite „Remonte“ ir mėgaukitės kiekvienu žingsniu!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA