Skaudus susidūrimas kelyje Kaunas-Alytus: nukentėjo trys žmonės | Kas vyksta Kaune

Skaudus susidūrimas kelyje Kaunas-Alytus: nukentėjo trys žmonės

Alytaus apskrities VPK nuotr.

Penktadienio rytas kelyje Kaunas-Alytus pažymėtas nelaime – čia vienas į kitą rėžėsi du automobiliai. Smarkus susidūrimas įvyko vienai vairuotojai nesuvaldžius transporto priemonės – du žmonės atsidūrė ligoninėje.

Kaip pranešė Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), šiandien, apie 10.15 val., eismo įvykis užfiksuotas kelyje Kaunas–Alytus, Prienų rajone esančios Pakuonio seniūnijos ribose.

Čia 1982 m. gimusi moteris, vairuodama automobilį „Škoda Superb“, jo nesuvaldė, kirto ištisinę kelio ženklinimo liniją, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu automobiliu „VW Sharan“, kurį taip pat vairavo moteris (g. 1966 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo „Škoda Superb“ vairuotoja, kuriai nustatyti rankos ir kaklo sumušimai. „VW Sharan“ vairuotoja ir kartu su ja važiavęs brolis, gimęs 1963 m., dėl sužalojimų išvežti į Kauno klinikas. Eismo įvykio metu vairuotojos buvo blaivios.

Pareigūnai primena, kad žiemos išbandymams keliuose pasibaigus, pavasaris vairuotojams meta naujus iššūkius. Geresnės oro sąlygos, sausa kelio danga vilioja kartas nuo karto stipriau spustelėti akceleratoriaus pedalą. Nereikia pamiršti ir ryškiai šviečiančios saulutės, kurios spinduliai akina vairuotojus.

Alytaus apskrities VPK pareigūnai skatina būti atsakingiems ne tik už save ar kartu keliaujančius žmones, bet ir už kitus eismo dalyvius – vairuotojus, dviratininkus, pėsčiuosius, vadeliotojus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA