„Žalgirio“ sirgaliai Graikijoje: pergale tikinčių pažadai, tarp jų – ir J. Nainio pareiškimas | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ sirgaliai Graikijoje: pergale tikinčių pažadai, tarp jų – ir J. Nainio pareiškimas

R. Tenio nuotr.

Rungtynes prilipę prie ekranų stebėjo tūkstančiai Lietuvos krepšinio gerbėjų visame pasaulyje, o Pirėjuje už žalgiriečius sirgo ir grupelė „Žalgirio“ aistruolių, kurie atvyko palaikyti komandos į Graikiją. Sirgalius prieš rungtynes pakalbino ir „Žalgiris TV“ komanda.

„Tai viena iš šeimos tradicijų – keliauti į išvykos rungtynes ir palaikyti Kauno „Žalgirį“. Dažnai vykstame su draugų būriu“, – kalbėjo vienas iš tribūnose sutiktų sirgalių.

Iš Lietuvos, Anglijos bei kitų kampelių į Graikiją atkeliavę lietuviai savo skanduotėmis greitai pažadindavo aršius graikų sirgalius, kurie išgirsdavę lietuviškus šūkius, greitai atsakydavo kurtinančiu triukšmu. Daugelis lietuvių sirgalių, aktyviai palaikiusių „Žalgirį“, tikisi, jog žalgiriečių žygis Europoje ties ketvirtfinalio etapu nesibaigs.

„Tikimės tapti istorijos dalimi. Tokio sezono laukiau nuo tada, kuomet tapome Eurolygos čempionais. Iš viso jau 19 metų. Tikiuosi, kad keliausime į finalinį ketvertą Belgrade“, – aiškino „Žalgirio“ gerbėjas.

Pirėjuje „Žalgiris TV“ komanda sutiko ir puikiai pažįstamus pramogų pasaulio veidus – radijo ir televizijos laidų vedėją Joną Nainį ir humoristą Mantą Katlerį, atvykusį į Graikiją su širdies drauge. Prieš dvikovą Mantas Katleris prisiekinėjo palaikąs tik Panevėžio „Lietkabelį“, todėl nesutiko priimti Jono Nainio siūlyto iššūkio.

„Tikėjomės įeiti į areną nesužeisti, – juokavo žaliais marškinėliais apsivilkęs J.Nainys. – Tai pavyko padaryti. Su Mantu susilažinome, sakau, dedamės „Žalgirio“ marškinėlius, bet Mantas neišdrįso.“

Žalius marškinėlius Lietuvos čempionų gerbėjai tikrai galės apsivilkti antradienį, balandžio 22 d., „Žalgirio“ arenoje. Tada į Kauną trečiosioms rungtynėms persikels Eurolygos ketvirtfinalio serija, o kiekvienas bilietą įsigijęs ir į „Žalgirio“ areną atvykęs sirgalius ant savo kėdės ras nemokamai dovanojamus marškinėlius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA