Atsinaujinęs „Lexus“ salonas Kaune kviečia pajusti japonišką svetingumą | Kas vyksta Kaune

Atsinaujinęs „Lexus“ salonas Kaune kviečia pajusti japonišką svetingumą

R. Tenio nuotr.

„Lexus“ salonų tinklui atnaujinant savo stilių, kauniečiai taip pat turi galimybę užsukti į pasikeitusį saloną ir susipažinti su „Lexus“ bendravimo bei aptarnavimo kultūra. Omotenashi – toks yra kodinis žodis, apibūdinantis japonišką svetingumą arba tai, ką galite patirti apsilankę naujajame „Lexus“ salone Kaune.

[galerija kiek=”12″]

Japonija ne tik automobilyje

Svetingai tarpduryje užsidegančios šviesos, rytietiškais motyvais patiektas kavos puodelis, moderniausios technologijos ir rytietiškas minimalizmas – unikalūs pojūčiai užplūsta vos įžengus į „Lexus“ saloną. „Europinė „Lexus“ automobilių žinutė ragina patirti daugiau – tokius patyrimus stengiamės sukurti ir mes: ne tik automobilyje, bet ir visoje „Lexus“ aplinkoje… Ir, ko gero, tai tampa daugiau nei patyrimais. Tai tampa gyvenimo būdu“, – pasakoja „Autotoja“ pardavimų vadovas Mindaugas Kraujutis ir kviečia pasižvalgyti po naująjį saloną.

Stebuklingas atsiėmimo momentas

Nuo jaukios, namus primenančios poilsio zonos su kavos bei arbatos kampeliu iki įkvepiančių sėsti už vairo ir keliauti po pasaulį fotografijų albumų, nuo darbo kambario laukiantiems iki erdvės, kurioje sukuriamas mažytis automobilio atsiėmimo stebuklas – naujajame „Lexus“ salone Kaune apgalvota kiekviena smulkmena.

„Ko gero, didžiausią įspūdį visiems palieka automobilio atsiėmimo kambarys, kuriame, aptarus detales ir pasirašius dokumentus, įvyksta nedidelis stebuklas – klientas staiga pamato iki šiol prietemoje lūkuriavusį ir netikėtai apšviestą automobilį. Dovanojantys automobilį kaip dovaną dar ir milžinišką kaspiną mėgsta uždėti – įspūdis garantuotas“, – pasakoja M. Kraujutis ir prideda, kad nors dar nedaug klientų spėjo susipažinti su savo naujuoju automobiliu šiame kambaryje, tačiau emocijų tikrai jau buvo ne viena.

Unikali bendruomenė

Akivaizdu, kad „Lexus“ suteikia daugiau nei automobilį. Šiemet 20-ąjį jubiliejų švenčianti „Autotoja“ yra subūrusį visą klientų bendruomenę: vyksta specialūs renginiai, susitikimai, formuojasi unikalios tradicijos.

„Mūsų klientas neužmirštamas. Stengiamės ne tik tobulai rūpintis automobiliu ir po jo išriedėjimo iš salono ar serviso, bet ir pasiūlyti mainytis geromis emocijomis su bendraminčiais: turime nuostabų klientų ratą, kuriame dalinamės įvairiu gėriu: nuo įspūdingų koncertų iki golfo popiečių ar net teminių vakarų „Lexus“ vairuojančioms moterims. Daugelis nustemba, kokia tai šilta ir draugiška bendruomenė. Nuolatos dėl to dirbame“, – pasakoja M. Kraujutis.

Pamatyti, kaip atsinaujino salonas bei apžiūrėti ar išbandyti „Lexus“ automobilius galite Savanorių pr. 447A.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA