Plovykla „H2Auto” skelbia nemokamo automobilių plovimo ir kalorijų deginimo valandas | Kas vyksta Kaune

Plovykla „H2Auto” skelbia nemokamo automobilių plovimo ir kalorijų deginimo valandas

R. Tenio nuotr.

„Plaučiau ir plaučiau! Ir smagu, ir pajudu gryname ore, kalorijų, va, sudeginu“, – juokiasi kaunietė Marija, atvykusi į vieną iš kelių nemokamų bekontaktės plovyklos „H2Auto” plovimų ir žada sugrįžti į kitus plovimus šią savaitę: Aleksote, Veiverių g. 119 antradienį balandžio 17 dieną arba Šilainiuose Baltų pr.49M, ketvirtadienį, balandžio 19 dieną. „Kas vyksta Kaune“ domisi akcija iš arčiau: kokias plovimo bei automobilio gražinimo subtilybes pastebi miestiečiai?

[galerija kiek=”16″]

Išgelbėti kilimėliai

„Turbūt niekada jų ir nebuvau normaliai išvaliusi. Man net gėda, nežiūrėk“, – atsisukdama į draugę kvatoja kaunietė, atėjusi išbandyti specialių automobilio kilimėlių valymo aparatų „H2Auto” plovykloje. „Stipriau valyk, stipriau!”, – ragina aplink susirinkę vyrukai, o energetinius gėrimus dalinanti mergina šypsodamasi paklausia: „Nepavargote? Gal jums energetinio?“. Pasak aparatą išbandžiusių kauniečių, toks valymas tikrai neatpažįstamai atnaujina kilimėlius.

„Dar sakė antibakterinis – dezinfekuosiu ir nuo tavęs!”, – dar labiau draugei į ausį juokiasi ta pati mergina. Dairomės toliau. Kiek tolėliau, prie šluosčių automato, būriuojasi dar vienas smalsuolių būrelis. „Šiaip tingiu pirkti arba kokius skudurus iš namų vilkti, o čia va tuo pačiu pasivaliau, dabar nieks nezys, kad dulkina“, – šypsosi savo pirmuoju automobiliu atvykęs Rolandas.

Puiki vieta pasimatymui

Nesunku pastebėti, kad ne prie vieno į nemokamą plovimą atvykusio automobilio sukasi mergina bei vaikinas. „Gražu, kai panelė plauna automobilį. Čia viskas tvarkingai, tai nebijo nei sušlapt, nei nago nusilaužt“, – šypsosi pakalbintas vaikinas, o jo mergina pastebi, kad mašinos plovimas skartu tapo dažna jų laiko praleidimo forma. „Šiandien abiems laisva, tai kiek nuobodžiavom namie, bet Rytis pamatė, kad akcija ir sako varom, varom, tai bent į lauką išėjom“, – pasakojasi Ryčio mergina.

Nuplauti nesunku

Pasak kalbintų kauniečių, „H2Auto”plovykla naudotis visai nesunku (gali lengvai pasirinkti plovimo rėžimą: nuo lengvo plovimo iki pedantiško blizginimo), o kaip didžiausią privalumą išskiria galimybę sustabdyti plovimą kada panorėjus. „Konsultantai paaiškino, kad kas 0,06 sekundės nuskaitoma po 0,05 Eur, o sustabdyti plovimą galime kada patogu, nepraradę likučio. Pasipildėm kortelę ir ramu, dabar bandysim dažniau taip plauti“, – planuoja vyresnio amžiaus kaunietis Edmundas.

Išbandyti nemokamą plovimą, siurbimą, kilimėlių valymą ar kitas paslaugas bei pasikonsultuoti su plovyklos specialistais galite „H2Auto” plovykloje balandžio 17d. nuo 11 iki 14 val. adresu Veiverių g. 119 arba Šilainiuose Baltų pr.49M, ketvirtadienį, balandžio 19 dieną nuo 11 iki 14 val.

Kiekvienas atvykęs ir pasipildęs net 14-oje plovyklų visoje Lietuvoje galiojančią „H2AUTO” kortelę gaus papildomą 20 proc. premiją nuo sumos, o senieji klientai gaus 20 proc. premiją į senąją kortelę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA