Trečiojo „Happspace“ naujakuriai dirbs grožėdamiesi Nemuno panoramomis | Kas vyksta Kaune

Trečiojo „Happspace“ naujakuriai dirbs grožėdamiesi Nemuno panoramomis

Ketvirtadienį, balandžio 12 dieną, Kaune oficilaiai atidaryta jau trečioji bendradarbystės ir nedidelių biurų erdvė „Happspace“, įsikūrusi šiuo metu moderniausiame miesto verslo centre „Arka“. Tad bendruomeniniu principu vystoma kūrybiška „Happspace“ – auga ir didina savo narių skaičių, kurdama stiprią mūsų mieste dirbančių, kuriančių ir aktyvių žmonių bendruomenę.

[galerija kiek=”20″]

Kiek mažiau nei prieš du mėnesius į A+ energetinės klasės biurų pastatą „Arka“ koją įkėlęs „Happspace“ branduolys džiaugiasi užbaigę įkurtuvių darbus ir yra visiškai pasirengę priimti tiek erdvės atidarymo laukusius narius, tiek naujus verslo atstovus, ieškančius ne tik erdvės darbui, bet ir stiprios bei draugiškos bendruomenės.

Atidarymo renginys atvėrė duris bendrystei

Naujojo „Happspace“ atidarymo renginyje apsilankęs Kauno miesto vicemeras Povilas Mačiulis, drauge su bendradarbystės ir nedidelių biurų erdvės savininku Algirdu Pukiu ir vadove Asta Barišauskaite perkirpęs simbolinę atidarymo juostelę, sakė: „Sėkmingi žmonės traukia kitus sėkmingus žmones, todėl linkiu dar daugiau sėkmės“.

Jau esama ir vis augančia „Happspace“ bendruomene pasidžiaugusi A. Barišauskaitė portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad visa įmonės strategija yra orientuota į bendruomenės stiprinimą per bendrus renginius, veiklas, iniciatyvas. Tad neatsitiktinai ir šio renginio metu dalyviai buvo pakviesti pasiklausyti dviejų įkvepiančių pranešėjų. Verslininkas ir visuomenininkas Vladas Lašas, kuris tapo „Happspace“ garbės nariu, kalbėjo apie šalia mūsų esančias galimybes ir mokėjimą jomis pasinaudoti, o „Versli mama“ įkūrėja ir vyr. redaktorė Skaidrė Vainikauskaitė-Tomaševičienė tikino, kad verslas ir motinystė: misija įmanoma.

#happspace_arka atidarymui pasirinktas laisvas ir netradicinis formatas – ilgas ceremonijas keitė interaktyvios veiklos – ekskursijos po naująją bendradarbystės erdvę, galimybė išbandyti virtualios realybės akinius.

Prieš sprendimą – analizė

A. Barišauskaitė sakė, kad poreikis turėti ne vieną, o kelis objektus, kurie būtų stilistiškai skirtingi ir saviti, kilo dar vasarą, kuomet Laisvės alėjoje buvo pradėtas įrenginėti antrasis „Happspace“. „Kaune nebuvo tokio pobūdžio nedidelių biurų centrų, todėl turėjom idėją atidaryti pasaulinio lygio modernią bendradarbystės erdvę, siūlančią ne tik pavienes darbo vietas, bet ir nedideles erdves mažoms ir inovatyvioms įmonėms“ – pasakoja „Happspace“ vadovė.

Praėjusių metų spalį duris atvėrė #happspace_bankas, įsikūręs Laisvės al. 84B, kuriame šiuo metu sėkmingai dirba 10 įmonių ir apie 30 laisvai smadomų darbuotojų. Metų pradžioje šiuo adresu pradėjo veikti iškart miestiečių pripažinimą pelnęs „Holas“, kuriame pietų metu jau būna sunku rasti vietų, o vasaros laikotarpiu čia pradės veikti ir uždaro kiemelio terasa.

Prieš apsisprendžiant trečiąjį „Happspace“ įkurti tuo metu dar tik statomame verslo centre „Arka“, buvo išnagrinėta per 10 modernių verslo centrų Kaune, kurie tiktų idėjos įgyvendinimui pagal savo architektūrą, vietovę ir kokybę. Po visų paieškų laimėjo verslo centras „Arka“ ir jau praėjusių metų rugsėjį „Happspace“ pradėjo tartis dėl patalpų.

Į komplektą įeina ir bendruomenė

Viena svarbiausių nuomos dedamųjų – inovatyvi ir versli bendruomenė. „Kaip įprasta „Happspace“ erdvėse, čia bus galima surasti įvairių profesijų žmonių – nuo kūrybininkų, psichologų iki IT specialistų ir teisininkų. Bendrose erdvėse nariai galės susitikti ne tik kavos puodeliui, bet ir naujų, drąsių projektų kūrybai,“ – tikisi A. Barišauskaitė. Kaip ir kitose „Happspace“ erdvėse, įmonėms nereikės rūpintis jokiais papildomais mokesčiais – viskas įeina į narystės planą.

Naujasis „Happspace“ verslo centre „Arka“ užima 1330 kv metrų plotą.

Apie „Happspace“

„Happspace“ – bendradarbystės ir nedidelių biurų erdvė burianti kūrybišką ir novatorišką verslo bendruomenę. Veržlius ir ambicingus žmones, ieškančius įkvepiančios erdvės darbui, bendraminčių rato ar platformos startui į platesnius vandenis.

Be naujai atidarytos #happspace_arka, veikia dar dvi „Happspace“ erdvės – pirmoji erdvė #happspace_fontanas, įsikūrusi Laisvės al. 51A, bei antroji – #happspace_bankas, kurią galite rasti adresu Laisvės al. 84B.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA