Policija primena: Vytauto prospekte stos eismas | Kas vyksta Kaune

Policija primena: Vytauto prospekte stos eismas

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Kaune šiomis dienomis vykstant grandioziniams mini serialo „Černobylis“ filmavimo darbams, miesto centre bus kartas nuo karto stabdomas eismas. Kauno policija įspėja, kad Vytauto prospekte gali formuotis spūstys.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, iki balandžio 12 d., 2.30 val., Vytauto pr. bus filmuojamas vaidybinis filmas „Černobylis“.

Dėl to atkarpoje nuo Vytauto pr.-Laisvės al. sankryžos iki Vytauto pr.-Kęstučio g. sankryžos periodiškai bus visiškai uždaromas transporto priemonių eismas. Gatvė uždaryta bus iki 3 minučių.

Pareigūnai rekomenduoja atsižvelgti į tai organizuojant savo maršrutą, kadangi gali formuotis transporto priemonių spūstys. Plačiau apie viso filmavimo metu taikysimus eismo Kauno ribojimus skaitykite čia.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kūrybinė „Černobylio“ komanda mieste, prie Karmelitų bažnyčios, kurtis pradėjo užvakar, o vakar Vytauto pr. 28 pastate pradėti filmavimo darbai. Šiandien filmavimai, dėl kurių trumpam prireikė stabdyti vairuotojus, kėlėsi į lauką.

Branduolinės katastrofos istoriją ekrane prodiusuoti ėmėsi du pasaulinio lygio transliuotojai – HBO ir „Sky Atlantic“. Režisuoti pakviestas Johanas Renckas. Pagrindinius vaidmenis atliks pasaulyje pripažinti aktoriai Jared Harris, Stellan Skarsgård ir Emily Watson.

Kaune prasidėję didelio masto filmavimai vėliau kelsis į įvairias Lietuvos vietas ir iš viso truks apie 5 mėnesius. Nedidelė dalis medžiagos bus susukta ir Ukrainoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA