Avarija prie zoologijos sodo – eismas sukaustytas | Kas vyksta Kaune

Avarija prie zoologijos sodo – eismas sukaustytas

Skaitytojos nuotr.

Trečiadienio pavakarę, piko metu, avarija įvyko Radvilėnų plente, ties Lietuvos zoologijos sodu. Iš nuotraukų matyti, kad susidūrė mažiausiai du automobiliai – link A. Baranausko gatvės formuojasi spūstis.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų duomenimis, susidūrimas įvyko apie 17 val. Iš užfiksuotų vaizdų galima spręsti, kad eismo įvykyje sudalyvavo skersai gatvės stovintis „Peugeot“ ir į jį atsitrenkęs „Nissan“.

Visgi aplink išsidėsčiusios transporto priemonės taip pat galėjo būti įtrauktos – skaitytojai praneša, kad plentas link K. Baranausko gatvės nepravažiuojamas, o kamštis nutįsęs iki pat Tunelio gatvės.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas teigė, kad pranešimo apie tokį įvykį negauta. Tai leidžia manyti, kad avarija techninė – žmonės sužaloti jos metu nebuvo, o vairuotojai sutarė dėl kaltės.

Visgi, kadangi formuojasi didelė spūstis, pareigūnai žadėjo nuvažiuoti patikrinti eismo situaciją Radvilėnų plente. Tuo tarpu „Google“ duomenimis, plente judant kita kryptimi jau įvyko dar vienas eismo įvykis, automobiliai susidūrę ir ties išvažiavimu į Tunelio gatvę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA