Varžovą nubloškusiam A. Toupane skirta bauda, Š. Jasikevičius tokio elgesio netoleruos | Kas vyksta Kaune

Varžovą nubloškusiam A. Toupane skirta bauda, Š. Jasikevičius tokio elgesio netoleruos

delfi.lt 2018/04/09 16:00
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Sekmadienio „Betsafe-LKL“ rungtynėse su Alytaus „Dzūkija“ nervų nesuvaldęs ir diskvalifikacinę pražangą užsidirbęs Axelis Toupane’as sulaukė sankcijų. Kauno „Žalgirio“ puolėjas turės praleisti antradienį Kaune vyksiančias LKL rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“.

Trečiojo kėlinio pradžioje kamuolį praradęs A. Toupane’as šiurkščiai rėžėsi į „Dzūkijos“ gynėją Parrishą Petty ir parbloškė jį ant parketo. Jurgis Laurinavičius už tokius veiksmus nedvejodamas skyrė prancūzui diskvalifikacinę pražangą.

Kaip pirmadienį paskelbė LKL, pagal lygos įstatus žaidėjui yra skiriama 440 eurų bauda, taip pat A. Toupane’as negali būti registruojamas artimiausiam susitikimui. Tai bus rungtynės su „Neptūnu“, kurias žalgiriečiai antradienio vakarą 18.50 val. žais namuose.

Ar kokias nors sankcijas dėl elgesio A. Toupane’ui taikys pats „Žalgirio“ klubas, kol kas nėra pranešama. Tačiau iš karto po rungtynių Šarūnas Jasikevičius pareiškė netoleruojantis tokio elgesio ir prašysiantis žaidėjo pasiaiškinimo.

„Nemačiau to epizodo, nepastebėjau. Daug vertinti negaliu, man tik pasakė, kad tai buvo labai aiški nesportinė, diskvalifikacinė pražanga. Šiaip, aišku, tokie poelgiai mūsų komandoje netoleruojami. Bandysime aiškintis su juo“, – sakė Š. Jasikevičius.

„Manau, jog išvarydami A. Toupane’ą teisėjai priėmė gerą sprendimą. Atrodo, kad jis taip pasielgė susierzinęs, jis tyčia trenkė P. Petty. Krepšinio rungtynėse taip daryti negalima“, – sakė dzūkų treneris iš Estijos Alaras Varrakas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA