Gedimas Šilainiuose – elektra dingo ir poliklinikoje | Kas vyksta Kaune

Gedimas Šilainiuose – elektra dingo ir poliklinikoje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienį, apie 14 val., skaitytoja kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ redakciją teigdama, kad Šilainių mikrorajone dingusi elektra. Dėl gedimo, jos teigimu, normaliai negali dirbti Kauno miesto poliklinikos Šilainių padalinys.

Susisiekus su Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) avarine tarnyba, patvirtina, kad elektros tiekimo sutrikimai fiksuoti įvairiose Šilainių vietose.

Paveikti gyvenamieji namai, komerciniai ir paslaugų pastatai Rasytės, Baltijos, Rietavo, Dauguvos gatvėse, Baltų prospekte. ESO duomenimis, įvyko gedimas vienoje ar keliose šio mikrorajono transformatorinių.

Interaktyvaus ESO gedimų žemėlapio duomenimis, elektra atjungta galėjo būti apie 4000 vartotojų. ESO specialistai šiuo metu šalina gedimus. Kai kur energijos tiekimas jau atstatytas, kitur nurodomas preliminarus elektros įjungimo laikas – 16 val.

Kauno miesto poliklinikos Ūkio skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad elektros tiekimas Šilainių poliklinikoje jau atnaujintas. Jos nebuvo apie pusvalandį – tuo laikotarpiu gydymo įstaigoje ir galėjo kilti šiokia tokia sumaištis.

Ūkio skyriaus darbuotojai šiuo metu tikrina, ar gedimas nepažeidė techninių poliklinikos įrengimų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA