Magistralėje šalia Kauno – automobilio ir sunkvežimio avarija (vaizdo įrašas) | Kas vyksta Kaune

Magistralėje šalia Kauno – automobilio ir sunkvežimio avarija (vaizdo įrašas)

Skaitytojos nuotr.

Sekmadienį, vakarėjant, eismo įvykis fiksuotas magistralėje Kaunas-Klaipėda, judant uostamiesčio kryptimi. Vienas į kitą čia trenkėsi sunkiasvorė transporto priemonė ir lengvasis automobilis – pastarojo vairuotoja išvežta į ligoninę.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, pranešimas apie eismo įvykį kelio A1 Kaunas-Klaipėda 5-ajame kilometre, ties Sausinės gyvenviete, gautas 17.25 val.

Avarijoje sudalyvavo visureigis „Volvo“ ir sunkvežimis su priekaba. Nelaimės metu nukentėjo automobilio vairuotoja – ji išgabenta į gydymo įstaigą. Moters gyvybei pavojus negresia, keleivių automobilyje nebuvo.

„Volvo“ galinė dalis visiškai suknežinta – kairio automobilio kampo vietoje skardos tiesiog pramuštos kiaurai, žioji skylė į saloną. Iš apgadinimų galima spręsti, kad sunkvežimis rėžėsi į visureigio galą. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Iš karto po avarijos viena eismo juosta liko užtverta, transporto srautas buvo leidžiamas tik pirmąja. Šiuo metu sudaužytos mašinos patrauktos nuo važiuojamosios magistralės dalies.

Visgi eismas dar ribojamas, kadangi ugniagesiai turi nuvalyti kelio dangą – priešgaisrinės tarnybos ekipažas jau pakeliui į įvykio vietą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA