M. Žilinsko galerijoje išdygo dizainerių dirbtuvės ir improvizuotas turgelis | Kas vyksta Kaune

M. Žilinsko galerijoje išdygo dizainerių dirbtuvės ir improvizuotas turgelis

Archyvo nuotr.

Šį savaitgalį „Pavasario Pop Up“ pirmą kartą įsikūrė Kaune, kur kokybę bei unikalų dizainą vertinančius žmones pakvietė ne tik apsipirkti, bet ir turiningai praleisti savaitgalį. Lietuviško dizaino kūrėjai ir rytoj čia dar pristatinės naujausias kolekcijas, kvies dalyvauti interaktyviose kūrybinėse dirbtuvėse bei aplankyti dizainerių „sample sale“ erdvę.

[galerija kiek=”4″]

„Pavasario Pop Up“ Kaune aplankyti kviečiantys organizatoriai jau tapo žinomi dėl savo griežtų kokybės standartų, o šį kartą taip pat akcentuoja ir platų požiūrį į atsinaujinimo idėją.

„Savaitgalį M. Žilinsko galerijoje startavusio „Pavasario Pop Up“ metu kartu su dizaineriais žmones kviečiame į atsinaujinimo idėją žvelgti plačiau. Siūlome koncentruotis ne tik į asmeninio įvaizdžio detalių atnaujinimą, bet ir skonių, kvapų pažinimą bei naujų veiklų atradimą.

Renginio metu pristatomas išskirtinės kokybės produktų asortimentas tikrai labai platus, o renginio formatą šį kartą papildo ir kūrybinės dirbtuvės, kurių metų žmonės gali kurti savo puokštes, žvakes ir net tvarios mados principais modeliuoti drabužius“,– teigia viena iš renginio organizatorių Erika Paulauskė.

Lietuvoje prieš kelerius metus prigijęs dizainerių „sample sale“ formatas tapo ir Kauno „Pavasario Pop Up“ dalimi. „Organizuojamas „sample sale“ Kauno „Pavasario Pop Up“ svečiams suteikia progą įsigyti kokybiškų ir unikalių lietuvių dizainerių darbų iš ankstesnių kolekcijų. Taip pat lietuvių kūrėjai čia pristatys ir vienetinius darbus bei niekur nematyto dizaino prototipus. Visus „sample sale“ erdvėje pristatomus darbus, dizaineriai siūlys įsigyti už itin patrauklias kainas“, – pasakoja kita organizatorių komandos narė Ieva Marija Andrulytė.

Tad užsukusieji į galeriją šį savaitgalį galės pamatyti ne tik puikią paveikslų ekspoziciją, bet ir užmesti akį į lietuvių pagamintus išskirtinius drabužius, papuošalus, aksesuarus, parfumeriją, meno kūrinius ir net ypatingai pateiktus augalus.

Visgi, dizaino iniciatyvos rengėjų teigimu, ne pirmus metus organizuojami „Pop Up“ renginiai išsiskiria sukuriama atmosfera, kuri neįpareigoja tik pirkti. Lankytojams siūloma turiningai praleisti savaitgalį susipažįstant su dizainerių veikla, diskutuojant ir tiesiog smagiai leidžiant laiką.

„Pavasario Pop Up“, savaitgalį pirmą kartą startavęs Kaune, veiks balandžio 7–8 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA