Gelbėjimo operacija Eiguliuose – laužėsi į butą pro balkoną | Kas vyksta Kaune

Gelbėjimo operacija Eiguliuose – laužėsi į butą pro balkoną

Skaitytojos nuotr.

Šeštadienio vidurdienį „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė žinios apie visų specialiųjų tarnybų aliarmą Sukilėlių prospekte. Ištiestomis gaisrinėmis autokopėčiomis ugniagesiai mėgino patekti į butą, kuriame, manoma, gali būti sunegalavusi moteris.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budinčios pamainos pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie durų neatidarančią, galimai sunegalavusią buto Sukilėlių pr. 63 šeimininkę gautas 11.58 val.

Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas teigė, kad į įvykio vietą atvažiavo viena autocisterna ir gaisrinės autokopėčios, tačiau gaisro požymių bute nematyti.

Gelbėtojai pasikėlė iki dvylikaaukščio daugiabučio 5-ojo aukšto balkono, per kurį mėgino patekti į patalpas. Apie buto šeimininkės būklę 12.54 val. policijos atstovai informacijos dar neturėjo.

Papildyta 13.24 val.

Kauno apskrities VPK budėtojas pranešė, kad patekus į butą, moteris rasta gyva ir perduota medikams. Suteikus pirminę pagalbą, sprendžiama, ar ją vežti į gydymo įstaigą. Pareigūno teigimu, patalpose daugiau nieko nebuvo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA