Kaip per 15 metų pasikeitė kauniečių grožio ritualai? | Kas vyksta Kaune

Kaip per 15 metų pasikeitė kauniečių grožio ritualai?

„Saulėja“ SPA nuotr.

Pagaliau atėjusio pavasario proga lankomės viename didžiausių sveikatingumo ir grožio centrų Kaune – 15-tą gimtadienį šiemet švenčiančiame „Saulėja“ SPA. Apie šį centrą tikriausiai žino daugelis kauniečių, dėl grožio ir SPA teikiamų procedūrų čia apsilankiusių ir besilankančių reguliariai su draugių kompanija, antra puse ar net darbo kolektyvu. Kaip pasikeitė kauniečių poreikiai per 15 metų? Jie tikrai daugiau laiko skiria sau ir labiau rūpinasi gera savijauta.

Atsigręžia į savo sveikatą

„Grožis, be abejo, prasideda nuo sveikatos. Džiaugiuosi, kad tai pagaliau suprato ir lietuvaičiai, kurie vis labiau rūpinasi savimi iš vidaus, kurie nebenori gerai atrodyti bet kokia kaina – jie nori kurti natūralų grožį ir puikiai jaustis. Būtent todėl, atsižvelgdami į šią naują sveikintiną pasaulėžiūrą, šalia visų grožio paslaugų mes nusprendėme dar didesnį dėmesį skirti sveikatinimuisi“, – pasakoja „Saulėja“ SPA įkūrėja Elena Bartnikienė, kuri yra ne tik „Saulėja“ SPA misijos puoselėtoja, bet ir pirčių bei masažo kultūrų Lietuvoje ekspertė, paruošusi ne vieną garsų specialistą.

„Kadaise pradėjome nuo elementarių grožio paslaugų, pavyzdžiui, modernių soliariumų, tačiau užaugome kartu su klientu ir šiandien galime pasiūlyti keliasdešimt skirtingų sveikatinimosi ar gražinimosi programų. Dar vienas svarbus pokytis – individualaus požiūrio poreikis. Juk kiekvieno mūsų grožis ar sveikatos būklė yra individualūs, taigi, norėdami visa tai atskleisti, privalome į klientą žiūrėti labai detaliai ir pasiūlyti būtent jam sukurtą sprendimą“, – papildo E. Bartnikienė ir kviečia pasižvalgyti po „Saulėja“ SPA padalinį, įsikūrusį Kauno centre – Donelaičio g., visai šalia vieno pagrindinių Kauno viešbučių.

Nuo lengvos meditacijos iki naujos šukuosenos

„Saulėja“ SPA nėra vieta, į kurią tik atbėgi pasidaryti masažo ir išbėgi atgal į savo rūpesčius – mes stengiamės sukurti mini pasaulį, kuriame klientas gerąja prasme išgyventų visą ritualą. Jį pradėti ir pabaigti kviečiame specialioje poilsio zonoje, subalansuotoje taip, kad klientas atsipalaiduotų prieš procedūras ir pasimėgautų likusiais pojūčiais jau po jos“, – aiškina E. Bartnikienė.

„Saulėja“ SPA vadovė Elena Bartnikienė / „Saulėja“ SPA nuotr.

„O jeigu labai norisi, yra ir daugiau ritualų – pavyzdžiui, moterys labai mėgsta po procedūrų užsukti ir į mūsų kirpyklą ar pas manikiūristę“, – šypsosi moteris, kuri visą gyvenimą galvoja apie tai, ko nori ir apie ką svajoja kitos moterys ir siekia šiuos troškimus išpildyti.

Baltiškas ar mineralų masažas

„Saulėja“ SPA išsiskiria ne tik savo kompleksiniu požiūriu į sveikatinimąsi, bet ir unikaliomis paslaugomis, kurias teikia ilgą patirtį turintys specialistai. Pavyzdžiui, masažą Lietuvoje tyrinėjusi Lina Uleckienė siūlo pažvelgti į savo prigimtį ir išbandyti unikalų, atpalaiduojantį, lietuviškais papročiais paremtą Baltų etninį masažą „Tarp garso ir tylos“.

Pirčių ekspertas Antanas Bagdonas klientus stebina autentiškomis vantų programomis pirtyje ir žilvičio vytelių masažu, o štai ilgus metus Azijoje patirtį rinkęs Darius Vyžintas sukūrė antistresinį masažą su mineralais, kurio metu autentiška masažo technika atliekama su pusbrangiais akmenimis ir eteriniais aliejais.

A. Bagdono atliekamas žilvičio vytelių masažas – įstabiai atrodantis ir puikiai atpalaiduojantis ritualas / „Saulėja“ SPA nuotr.

„Kaip ir minėjau, svarbiausia, kad individualias programas turi ne tik specialistai, bet ir kiekvienas klientas – su reabilitologu ar kineziterapeutu aptarę jūsų problemą siūlome individualius gydomuosius masažus ar kitas procedūras, sukurtas būtent jums. Ne vieną mūsų paslaugą yra išbandę ir Lietuvos ar net pasaulio garsenybės, atvykę į Lietuvą pasaulinių turų metu“, – paslaptį išduoda E. Bartikienė ir kviečia užsukti į „Saulėja“ SPA pasaulį.

„Saulėja“ SPA rasite:
– K. Donelaičio g. 27
– Baltų pr. 7A

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA