„Aperitivo“ baras Kaune: tikra itališka dvasia ir nemokami užkandžiai | Kas vyksta Kaune

„Aperitivo“ baras Kaune: tikra itališka dvasia ir nemokami užkandžiai

Organizatorių nuotr.

Nauja Kauno miesto pažiba, baras „Aperitivo“, įsikūręs restorano „Casa Della Pasta“ rūsyje, taip pavadintas ne veltui. Nors pirmoji žodžio aperitivo reikšmė yra lengvas gėrimas, patiekiamas prieš valgį, šiandien jis vartojamas daug platesniame kontekste. Italijoje yra daugybė tokių barų, skirtų atsipalaiduoti iš karto po darbų: išgerti gaivų gėrimą, užkąsti nemokamų užkandžių, pasimėgauti itališkais patiekalais, pasiklausyti geros muzikos bei smagiai praleisti vakarą su draugais.

Kas tas „Aperitivo“?

„Aperitivo“ – tai analogų Kaune neturintis „preparty“ baras, kuriame rasite net 80 sėdimų vietų, išskirtinį maisto meniu, gyvą muziką bei ypatingą interjerą. Tai vieta, kurioje susipina trys žmogiškieji malonumai: geras maistas, gyva muzika ir gera nuotaika. Šis kokteilių baras dirba ne tik darbo dienomis nuo 17 val. iki 23 val., bet taip pat džiugina Kauno gyventojus ir miesto svečius kiekvieną savaitgalį nuo 17 val. iki 3 val. ryto!

„Džiaugiamės, kad savaitgaliais ši vieta tampa tikru traukos centru visiems naktinėtojams. Ypač daug dėmesio čia skirta gėrimų įvairovei: puikaus skonio kokteilių be alkoholio receptūra pasirūpino garsus barmenas ir realybės šou „Baras“ dalyvis Robertas Janovskis“, – pasakoja baro kūrėjai.

Vieta atsipalaiduoti po darbo

Kasdien pasaulio ritmui sukantis vis greičiau, pamirštame, kaip galima paprastai atsipalaiduoti tiesiog trumpam susitinkant su senais bičiuliais. Pastarasis aspektas, ilgi ir nuoširdūs pokalbiai, ir yra pagrindinė „Aperitivo“ baro idėja. „Norime, kad žmonės nors trumpam stabtelėtų, pamirštų visus dienos rūpesčius ir pasimėgautų gera kompanija bei plačiu maisto asortimentu“, – idėją pristato baro įkūrėjai.

Geriausiai prie gardaus gėrimo ir užkandžio dera puiki kompanija ir šiltas pokalbis / Organizatorių nuotr.

Ne tik itališkas maistas, bet ir itališka atmosfera

„Norėjome tipinį Milano barą perkelti į Kauną, manome, kad mums tai pavyko. Be abejo, kol baras dar yra naujas, atsižvelgdami į lankytojų nuomones, mes jį tobuliname beveik kasdien, nes siekiame, jog ši vieta taptų lyg antri namai net labiausiai skubančiam žmogui“, – tvirtina naujos vietos puoselėtojai.

Ir kviečia į savaitgalio linksmybes jau šiandien – „Aperitivo“ rasite adresu Laisvės al. 27, restorano „Casa Della Pasta“ rūsyje. Šį savaitgalį lankytojus linksmins Edmont ir Big B, leisiantys pajausti atėjusį pavasarį! Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA