Įspėja kauniečius: naudoja gudrią schemą piniginėms tuštinti | Kas vyksta Kaune

Įspėja kauniečius: naudoja gudrią schemą piniginėms tuštinti

„Facebook“ nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė informacija apie pačioje kovo pabaigoje galimai įvykdytą vagystę. Parduotuvės darbuotoja po keturių „klientų“ apsilankymo pasigedo pagalbinėse patalpose laikytos piniginės turinio.

[galerija kiek=”8″]

Savo „Facebook“ paskyroje Lukas pasidalino pranešimu apie kovo 28 d. Kaune įvykdytą vagystę. Anot jo, vienas iš parduotuvėje pasirodžiusių keturių romų tautybės asmenų įsmuko į pagalbines patalpas, kur įvykdė vagystę. Vaikinas ieško šiuos asmenis mačiusių, žinančių jų buvimo vietą žmonių ir įspėja būti atsargiems.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su pranešimo autoriumi, nukentėjusiosios bendradarbiu, šis patikslino, kad įtartini lankytojai į parduotuvę užsuko kovo 28 d., apie 14 val., tačiau pinigų pasigesta tik tos pačios dienos vakare.

„Policija nebuvo informuota, nes neturime vaizdinės medžiagos, kaip eurai paimami iš piniginės. Tačiau šie žmonės buvo vieninteliai, kurie nuėjo link pagalbinių patalpų be darbuotojų priežiūros – tai užfiksavo apsaugos kameros“, – argumentavo vaikinas.

Pasak jo, trys žmonės užkalbėjo dantį taip nukreipdami darbuotojos dėmesį, kol ketvirtas nuėjo į pagalbines patalpas ir ištuštino piniginę. Daug vilčių atgauti turtą kauniečiai neturi, tačiau, Luko teigimu, gal bent kiti pasisaugos.

„O vagystė ne pirma – esame pranešę policijai, tačiau naudos mums tai neatnešė, kadangi nėra užfiksuoto paties vagystės momento“, – karčia patirtimi dalinosi pašnekovas.

Vaikinas tvirtino, kad ir anksčiau tarp įtariamų vagystėmis parduotuvėje yra buvę romų tautybės asmenų, bet tuoj pat personalo vardu pridūrė nemanantis, jog vikrios rankos, besigviešiančios svetimo turto, yra privalomas romų būdo bruožas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA