Žalgirietis A. Milaknis: viskas turi prasidėti nuo geros gynybos | Kas vyksta Kaune

Žalgirietis A. Milaknis: viskas turi prasidėti nuo geros gynybos

R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį ketvirtadienį išskrenda į Graikiją, kur penktadienį Pirėjuje žais paskutines Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes su vietos „Olympiacos“ ekipa.

Po šių rungtynių paaiškės galutinė žalgiriečių pozicija turnyro lentelėje bei būsimas varžovas atkrintamosiose varžybose. Prieš kelionę į Graikiją mintimis su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalijosi Artūras Milaknis.

„Žinoma, Vassilis Spanoulis laiko pagrindines žaidimo vadžias savo rankose, tačiau pavojinga yra visa komanda, – apie varžovų klubą kalbėjo A.Milaknis. – Visų pozicijų žmonės – tiek aukštaūgiai, tiek gynėjai – puikiai žino savo roles komandoje ir gerai atlieka savo darbą. Kažkiek reikia išjungti V.Spanoulį, bet turime sustabdyti visą komandą.“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pirmajame Eurolygos reguliariojo sezono rate Pirėjo klubą „Žalgirio“ arenoje įveikė 74:68. Tąsyk žalgiriečiai graikų ekipą sukaustė tvirtoje gynyboje.

„Olympiacos“ lyderis V.Spanoulis mače surinko 10 taškų iš žaidimo pataikęs 3 metimus iš 10. Tiesa, tąsyk Kaune Pirėjaus klube nerungtyniavo traumą gydęsis Georgios Printezis, šiame sezone renkantis po 12,6 taško. Yra neaišku, ar jis galės padėti raudoniesiems ir penktadienio mače Graikijoje.

„Kaip ir visose rungtynėse viską reikia pradėti nuo gynybos. Taip buvo ir paskutinėse rungtynėse su Maskvos CSKA. Žinojome, kad reikia sustabdyti varžovus, neleisti įmesti daugiau nei 80 taškų. Tokiu atveju galima tikėtis pergalės. Pirėjuje bus lygiai tas pats. Išvykoje bus dar sunkiau, bet viskas turės prasidėti nuo geros gynybos“, – pagrindinį akcentą būsimame mače aiškino A.Milaknis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA