Per Velykas policijos alkoholio matuokliai daiktadėžėse nedulkėjo | Kas vyksta Kaune

Per Velykas policijos alkoholio matuokliai daiktadėžėse nedulkėjo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šventinį savaitgalį, kovo 31 – balandžio 2 dienomis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai vykdė priemonę, skirtą vairuotojų daromiems Kelių eismo taisyklių pažeidimams nustatyti ir užkardyti. Reidų metu iš viso nustatyti 8 neblaivūs vairuotojai.

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, penkiems transporto priemonių vairuotojams nustatytas lengvas girtumo laipsnis – jiems surašyti administracinių nusižengimų protokolai ir paskirtos baudos. Trims vairuotojams buvo nustatytas vidutinis ir sunkus girtumo laipsniai.

Balandžio 1 d., apie 15.50 val., Kauno apskrities VPK budėtojai gavo pranešimą, jog Vandžiogalos plente važiuoja automobilis „Audi“, kurį vairuoja galimai neblaivus asmuo. Pareigūnai, nedelsiant reaguodami į gautą pranešimą, nuvykę nurodytu adresu pastebėjo į griovį įvažiavusį automobilį „Audi A4“. Patikrinus 1972 m. gimusio vairuotojo blaivumą, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,13 prom. Vyras pristatytas į gydymo įstaigą kraujo mėginio paėmimui, vėliau pristatytas į areštinę.

Balandžio 2 d., apie 7.50 val., Kauno apskrities VPK budėtojams pranešta, jog Rotušės aikštėje pastebėtas automobilis „Peugeot“, kurį vairuoja galimai neblaivus asmuo. Pareigūnai, nuvykę nurodytu adresu, rado minėtą transporto priemonę. Sustabdžius automobilį patikrinimui, 1991 m. gimusiam vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,81 prom. Vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą kraujo mėginiui paimti, o vėliau nuvežtas į areštinę.

Balandžio 2 d., apie 21.40 val., Jonavos gatvėje pareigūnai sustabdė įtartinai po kelią manevravusį automobilį „Renault Trafic“, kurio 1990 m. gimusiam vairuotojui nustatė vidutinį girtumo laipsnį – 1,88 prom. Vyras pristatytas į gydymo įstaigą kraujo mėginiui paimti, o po to keliavo į areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA