Kaunietė prašo pagalbos: „Megoje“ pasigedo brangaus telefono | Kas vyksta Kaune

Kaunietė prašo pagalbos: „Megoje“ pasigedo brangaus telefono

„Mega“ apsaugos nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi mergina, vakar prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ praradusi telefoną. Vaizdo stebėjimo kamerų užfiksuotas vyras gali turėti vagystės tyrimui reikšmingos informacijos – telefono savininkė ir Kauno policija prašo padėti jį atpažinti.

„Gal yra mačiusių ar žinančių šio žmogaus gyvenamą vietą ar duomenis? Vakar negarbingai pavogė vertingą daiktą – telefoną. Vyrą užfiksavo „Megos“ vaizdo stebėjimo sistema – yra duotas sutikimas šias nuotraukas viešinti“, – pasakojo mergina.

Ieškomas asmuo išeina iš prekybos centro / „Megos“ apsaugos nuotr.

Ji patikslino, kad šviesiai mėlynos spalvos išmaniojo įrenginio „Samsung Galaxy S8 Plus“ vagystė įvyko vakar, apie 15.20 val. Tuoj pat iškviestas policijos ekipažas, nukentėjusioji savo darbo vietoje „Megoje“ surašė pareiškimą.

„Šiandien susekėme, kad tas pats asmuo telefoną iškart po vagystės nuvežė į Kalniečių mikrorajone esantį mobiliųjų telefonų saloną-taisyklą. Ten jam iš mano telefono išėmė SIM kortelę ir viskas“, – sakė kaunietė.

Trečiadienį taip pat apvažinėti visi lombardai, bet, merginos teigimu, šiose įstaigose tokių telefonų niekas nepriima, nes pavogti jie yra beverčiai.

Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas patvirtino, kad dėl šios vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas. Atpažinus nuotraukose matomą asmenį prašoma kreiptis bendruoju pagalbos numeriu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA