Incidentas Šančiuose: taksi automobilis pakliuvo į šviežiai išlieto betono gniaužtus (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Incidentas Šančiuose: taksi automobilis pakliuvo į šviežiai išlieto betono gniaužtus (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Prasidėjus vakariniam pikui kauniečiai užfiksavo neįprastą vaizdą A. Juozapavičiaus prospekte. Remontuojamos gatvės plotelyje, kuris buvo ką tik užbetonuotas, įklimpo „Audi“ markės taksi automobilis. Pareigūnai važiuoja į nelaimės vietą.

Kaip sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budintis pareigūnas, 17.21 val. gautas pranešimas, kad A. Juozapavičiaus prospekte, prie „Lidl“ parduotuvės, automobilis užstrigo remontuojamoje gatvėje, kuri tik šiandien užbetonuota.

Audi susmigo į betoną iki pat slenksčių / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Susisiekus su policijos atstovais, pareigūnai nebuvo nuvykę į nelaimės vietą, tačiau apie įvykį buvo informuoti ir greitai turėtų prisistatyti prospekte. Dėl šių aplinkybių vairuotojo blaivumas dar nežinomas.

Policijos duomenimis, vairuotojas bando išvažiuoti iš klampaus betonuoto ploto. „Iš pradžių mėginsime automobilį išlaisvinti bendromis savo ir kitų piliečių jėgomis, o jeigu jų neužteks, kviesime ugniagesius. Jų sunkiasvorė technika „Audi“ turėtų lengvai išjudinti“, – kalbėjo Kauno apskrities VPK budėtojas.

Vairuotojai praneša, kad dėl pirmos eismo juostos remonto prospekte važiuojant nuo miesto centro sumažėjęs transporto pralaidumas, spūstis tęsiasi iki „Akropolio“. Didelės įtakos susiformavusiam kamščiui į bėdą patekusio vairuotojo transporto priemonė neturi, tačiau praslenkant bus į ką pažiūrėti.

Spūstis nutįso iki Nemuno salos ir toliau / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nariai greit ėmė spėlioti, kad vairuotojas buvo išgėręs ir todėl nesureagavo pažymėtą kliūtį. Visgi atsirado tvirtinančių, kad žymėjimas buvo nepakankamas, o kitiems kilo klausimas, kodėl neseniai išasfaltuota gatvė yra lopoma betonu.

„Šiaip vairuotojas tikrai nekaltas – ten duobė oho, o užtvara juokinga… Net ženklinimas nėra normalus“, – nuomonę dėstė Erika.

„Ne jo kaltė? Ženklinimas juokingas? (…) kaip žymėti reikia, jei ne „stop“ linijom ir papildomais ženklais? Išvis ten kamštis visą dieną- visi normaliai persirikiuoja ir pravažiuoja antra juosta, o va dušmanas sugalvojo paskraidyti“, – atsakė Lukas.

Papildyta 18.21 val.

Kauno apskrities VPK pranešė, kad vairuotojas vizualiai atrodo blaivus – alkoholio matuokliu galimas girtumas dar nepatikrintas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA