Apie smurtą prieš mergaitę Kaune papasakojęs liudininkas skundžiasi sulaukęs keršto | Kas vyksta Kaune

Apie smurtą prieš mergaitę Kaune papasakojęs liudininkas skundžiasi sulaukęs keršto

delfi.lt 2018/03/30 20:25
DELFI montažas

Praėjusią savaitę Kaune nuo būrio jaunuolių nukentėjo maža mergaitė. Po įvykio su DELFI susisiekęs įvykio liudininkas Algimantas pasakojo išgelbėjęs mažylę nuo skriaudėjų ir iškvietęs policiją. Tačiau praėjus daugiau nei savaitei, kaip sako pats vyras, už tai, kad apgynė mergaitę, turi kentėti – penktadienį įsilaužta į jo butą.

Klaidi istorija

Primename, kad praeitą trečiadienį Kaune įvyko ažiotažą sukėlęs įvykis. Kauniečiams gerai žinomo parko prieigose vyko muštynės, kurių metu sumušta maža mergaitė. Policijos teigimu, ją skriaudė didelis būrys jaunuolių.

Kitą dieną po įvykio, praeitą ketvirtadienį, su DELFI susisiekė, kaip pats teigia, įvykio liudininkas Algimantas. Jis teigė ištraukęs mergaitę iš mušeikų rankų ir iškvietęs policiją. Algimantas skundėsi žmonių abejingumu – esą incidentą stebėjo daug prašalaičių, tačiau padėti ryžosi tik jis vienas.

Praeitą penktadienį tas pats liudininkas kalbėjo apie pasipylusius grasinimus. Esą jam skambino muštynėse dalyvavusių jaunuolių tėvai, kurie gąsdino susidorojimu, pyko, kad liudininkas iškvietė policiją.

Tačiau istorija tuo nesibaigė. DELFI sulaukė vienos Kaune dirbančios pedagogės laiško, kuriame teigiama, kad vyrą tvirkinimu kaltina 27 mergaitės.

Pedagogė Nijolė Forman sakė išsiaiškinusi, kad Algimantas veža mergaites į miškus, esančius netoli Kauno, ir joms šoka. Už tai, kad mergaitės žiūri, teigia N. Forman, vyras atsiskaito cigaretėmis, alkoholiu, kartais ir grynais pinigais.

„Nuvažiuoja ir klausia mergaičių: „Aš jums dabar pašoksiu, kaip jūs norit, kad aš pašokčiau – su sėklidėm ar be sėklidžių?“ Aš joms sakau, kas tos sėklidės? Jos sako, jis triusikus tada nusiima“, – mergaičių žodžius atpasakojo pedagogė.

Įsilaužė į butą

Penktadienį popiet buvo įsilaužta į Algimanto namus. Teigiama, kad suniokotas jo turtas.

„Buvau išvažiavęs, kai man paskambino kaimynai ir pasakė, kad į mano butą įsilaužta. Kas man beliko, apsisukau ir grįžau. Radau išlaužtas buto duris, taip pat buvo bandyta laužtis į mano kambarį, bet mano kambario spynos nepavyko išlaužti, tačiau išdaužė mano kambariokės durų stiklą“, – pasakojo vyras.

Algimantas mano, kad su juo bandyta susidoroti.

„Pats signalas yra labai rimtas, tikslas buvo ne padaryti nuostolių, o mane nutildyti, nes per daug garsiai kalbu apie prieš savaitę įvykusį nusikaltimą, kai buvo sumušta mergaitė“, – sakė vyras.

Tačiau, kaip sako pats Algimantas, jis nebijo ir tylėti nežada. Anot jo, į jo namus įsilaužė būtent mergaitės sumušimu kaltinamų jaunuolių tėvai.

„Noriu grasintojams pasakyti, kad, mielieji, tik nužudę jūs mane užtildysit. Netylėsiu, visi jūsų ir jūsų vaikų darbeliai bus iškelti į viešumą. Čia yra bailio darbas. Atėjo ir išlaužė duris. Tegul ateina ir man į akis pagrasina“, – sakė vyras.

Su mažametėmis reikalų sako nebeturįs

Kalbėdamas apie savo praeitį, Algimantas dievagojosi nebeturįs jokių reikalų su nepilnametėmis merginomis.

„Tie įvykiai buvo prieš tris metus. Tris metus aš gyvenu ramų ramiausiai, nors visi žinojo apie tuos įvykius, bet dabar, kai apgyniau tą mergaitę, prasidėjo visi šitie reikalai“, – teigė nukentėjusysis.

Algimantui neatrodo, kad tai yra kerštas už jo praeities nuodėmes.

„Kodėl nekeršijo ankščiau, o tik dabar viskas prasidėjo?“ – klausė vyras.

Tačiau laiptinės prieigose sutikti jaunuoliai DELFI reporteriui Kaune pasakojo pažįstantys Algimantą. Pasak vaikinų, tai ne pirmas atvejis, kai yra nuniokojamas vyro turtas.

„Prieš kokius penkis mėnesius išdaužė jo mašinos langus, nuleido ratus“, – sakė vienas jaunuolių.

Įvykį tiria policijos pareigūnai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA