Automobilyje pareigūnai aptiko didelį kiekį nelegalaus stipraus gėrimo | Kas vyksta Kaune

Automobilyje pareigūnai aptiko didelį kiekį nelegalaus stipraus gėrimo

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai, tikrindami turimą informaciją, Kėdainių rajone aptiko daugiau nei 70 litrų skysčio, turinčio alkoholio kvapą. Tai galimai naminis stiprus alkoholio gėrimas.

[galerija kiek=”4″]

Praėjusią savaitę, trečiadienį, Kėdainių rajone, Dotnuvos seniūnijoje esančiame Pilionių kaime, Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK pareigūnai patikrinę 58 metų vyrui priklausantį automobilį „VW Passat“ aptiko nemažai nelegalaus alkoholio distiliato.

Iš viso rastos ir paimtos 2 plastikinės talpos po 20 l, 2 plastikinės talpas po 15 l ir 1 plastikinė talpa su beveik 10 l skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą. Iš viso paimta 5 plastikinės talpos su apie 70 l litrų skysčio.

Kauno apskr. VPK Kėdainių r. PK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 3 d., dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, pranešti galima telefonu 112 arba anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 303 050.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA