Tragedija Kauno apskrityje: rastas įšalęs jauno vyro kūnas | Kas vyksta Kaune

Tragedija Kauno apskrityje: rastas įšalęs jauno vyro kūnas

„Rinkos aikštė“ nuotr.

Šiandien ryte į Kėdainių rajono Dotnuvos miestelį skubėjo visos specialiosios tarnybos, mat pranešta, jog Dotnuvėlės upėje rastas vyro lavonas. Pirminiais duomenimis, tai dar gruodžio 29-ąją dingęs Ąžuolaičių kaimo gyventojas 24-erių metų Ignas Rubinskas.

Policijos pareigūnai iškvietė I. Rubinsko žmoną, kad ši atpažintų savo vyrą. „Rinkos aikštės“ šaltinių duomenimis, moteris patvirtino, kad tai jos sutuoktinis.

Jaunas vyras dingo gruodžio 29-ąją, kuomet viešėdamas pas bičiulius Dotnuvoje išėjo namo ir negrįžo. Kitą dieną sunerimę vaikino artimieji kreipėsi pagalbos į pareigūnus. Ant kojų buvo sukeltos policijos pajėgos, buvo iškviestas kinologas su šunimi. Kinologų šuo atsekė, jog Ignas iš draugo namų išėjo ir ėjo tilto link, ten jo pėdsakai dingo. Tuomet kilo įtarimų, jog galbūt vyriškis įkrito į Dotnuvėlės upę, kuri tuo metu buvo stipriai patvinusi.

Buvo iškviesta Dotnuvos ugniagesių komanda, Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai. Jie valtimi išieškojo nemenką upelio atkarpą, tačiau nieko rasti nepavyko. Į pagalbą buvo pasitelkti narai, buvo manoma, kad vyro kūnas gali būti po vandeniu, užstrigęs už kliuvinių. I. Rubinsko kūną upė grąžino tik po trijų mėnesių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA